18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mjällby – Halmstads BK Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Runde 10 i Allsvenskan byder på Mjällby mod Halmstads BK, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 27/05/2023 kl. 15:00 på Mjällbys hjemmebane: Strandvallen.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Mjällby – Halmstads BK Live Stream?

Deres seneste kamp mod Djurgården endte i skuffelse, da Mjällby tabte med 0-2 og befinder sig lige nu på 8. pladsen i Allsvenskan. Halmstads BK formåede at få skovlen under Sirius, da de besejrede dem med 2-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 9. plads på nuværende tidspunkt.Læs vores optakt til kampen mellem Mjällby vs Halmstads BK se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Strandvallen
  • Dato: 27/05/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Mjällby – Halmstads BK live stream på ViaPlay

Mjällby – Halmstads BK Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.92 fortæller os, at Mjällby har 52.08% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Halmstads BKs chance for at vinde 25.71%, med et gennemsnitligt odds på 3.89. Dette viser at Mjällby ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.31, er der 30.21% chance for at kampen ender uafgjort.

Mjällby vs Halmstads BK Statistikker og Analyse

Mjällby tabte holdets seneste kamp.Djurgården var deres seneste modstander.Efter 90 minutter var resultatet 0-2.Mod Djurgården, havde Mjällby en boldbesiddelse på 48%.Hvis vi kigger på skud på mål, havde Mjällby i alt 4 skud, mens de tillod 12 skud imod sig.I deres seneste kamp kom Halmstads BK fra banen med en sejr.lørdag gæster var oppe mod Sirius.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1.I deres kamp mod Sirius, havde Halmstads BK 38% af bolden.I deres seneste kamp, blev 6 skud sendt afsted i angrebet, mens 20 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Mjällby vs Halmstads BK Form

I deres 9 spillede kampe i denne sæson af Allsvenskan, har værterne fejret 3 sejre , med mål scoret i 4 kampe . Gæsterne har formået at sikre 4 sejre , og har scoret i 6 kampe.I deres seneste fem spillede kampe på Strandvallen, har værterne Mjällby nu vundet i alt 8 point.Imens har Halmstads BK samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Mjällby – Halmstads BK Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 9 kampe, har der været et gennemsnit på 1.7 mål i Mjällbys Allsvenskan opgør . På den anden side, har Halmstads BK’s kampe haft et gennemsnit på 2.8 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 0.89 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.78 mål i hver kamp , og ude hold har formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 1.78 i hver af deres tidligere kampe.

Mjällby – Halmstads BK Odds på Begge Hold Scorer

11% af Mjällby’s seneste 9 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede , og Halmstads BK har haft det i 44% af denne sæsons opgør. Den seneste gang Mjällby ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården d. 21/05/2023. Halmstads BKs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF på 0-1 d. 14/05/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.92 fortæller, at der er en sandsynlighed på 52.08% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 1.77 siger at der er en sandsynlighed på 56.50% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Mjällby – Halmstads BK live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Mjällby og Halmstads BK?
Mjällby er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.92.

Før kampen, hvordan præsterer Mjällby i Allsvenskan?
Mjällby seneste 9 kampe er endt med 3 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Mjällby – Halmstads BK Live Stream