18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Næstved – AaB Live Stream

Last Updated on

Næstved og AaB mødes søndag d. 12/11/2023, i runde 16 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 19:00 på TintShop Park .

Hvor kan man se Næstved – AaB Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Hillerød Fodbold på 0-1 i sidste runde, ligger Næstved lige nu nr. 12 i 1. Division . AaB indtager 1. pladsen efter deres 2-2 uafgjort mod FC Helsingør. Læs vores optakt til kampen mellem Næstved vs AaB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Næstved mod AaB direkte via live stream.
  • Stadion: TintShop Park
  • Dato: 12/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Næstved – AaB live stream på ViaPlay

Næstved – AaB Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Næstved givet 17.99% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 5.56. AaB har derimod 67.11% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.49. Disse odds gør AaB til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 23.81% med et odds på 4.20.

Næstved mod AaB – Statistikker og Analyse

Næstved tabte deres seneste kamp. søndag værter mødte Hillerød Fodbold. Kampen endte med et resultat på 0-1. Imens fik AaB ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. FC Helsingør var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2.

Næstved vs AaB Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har værterne én sejr , og har scoret i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 8 sejre , med mål scoret i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Næstved vundet 6 point i deres seneste fem kampe på TintShop Park. Imens har AaB samlet i alt 13 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Næstved – AaB Odds på Over/Under

Næstved har formået at score i gennemsnit på 3.0 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.1 mål i AaB’s kampe. Når det gælder disse opgør, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 1.10 scorede mål og 1.90 indkasserede mål pr. kamp , udeholdet har formået at notere 2.30 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.80 mål pr. kamp.

Næstved – AaB Odds på Begge Hold Scorer

Næstved har haft 60% af deres seneste 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og for AaB er det samme gældende for 70% af deres kampe. Den sidste gang Næstved missede en chance for at score i en kamp var d. 6/11/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold. Med et gennemsnitligt odds på 1.71 er der en sandsynlighed på 58.48% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.00, er der en sandsynlighed på 50.00% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Næstved – AaB live stream?


Kampen Næstved mod AaB kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Næstved og AaB?


AaB er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.49.

Hvordan er Næstved’s form i 1. Division op til kampen?


Næstved har 1 sejr, 5 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.