18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Næstved – HB Køge Live Stream

Last Updated on

Runde 8 i 1. Division byder på Næstved mod HB Køge, som mødes på mandag. Kampen spilles d. 4/09/2023 kl. 19:00 på Næstveds hjemmebane: TintShop Park.

Hvor kan man se Næstved – HB Køge Live Stream?

Forud for kampen, ligger Næstved lige nu på en 12. plads i 1. Division tabellen efter et nederlag mod AC Horsens med resultatet 0-3 i sidste kamp , hvorimod HB Køge spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Fredericia med 0-0 og nu er placeret som nr. 9. Læs vores optakt til kampen mellem Næstved vs HB Køge, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Næstved mod HB Køge direkte via live stream.
  • Stadion: TintShop Park
  • Dato: 4/09/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Næstved – HB Køge live stream på ViaPlay

Næstved – HB Køge Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Næstved en 57.80% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.73, mens HB Køge har en 24.88% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.02. Dette betyder at Næstved er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.78 med en sandsynlighed på 26.46%.

Næstved mod HB Køge – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Næstved et nederlag og fik ingen point. AC Horsens var modstanderne for mandag værter. Efter 90 minutter var resultatet 0-3. Imens spillede HB Køge uafgjort i deres sidste kamp. I den kamp, mødte mandag gæster Fredericia. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-0.

Næstved vs HB Køge Form

I deres 7 spillede kampe i denne sæson af 1. Division , har Næstved vundet i 0 , efter at have scoret i 5 af disse kampe . HB Køge har fejret to sejre , med scoring i 3 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Næstved ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på TintShop Park. Imens har HB Køge samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Næstved – HB Køge Odds på Over/Under

I Næstved’s seneste 7 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.1 mål pr. kamp . På den anden side, har HB Køge’s kampe haft et gennemsnit på 3.4 mål. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 0.86 mål og indkasseret 2.29 i hver af deres tidligere kampe , og udeholdet har et gennemsnit på 1.14 scorede mål og 2.29 indkasserede mål pr. kamp.

Næstved – HB Køge Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 71% af Næstved’s seneste 7 1. Division kampe , og for HB Køge er det samme gældende for 29% af deres kampe. Den sidste gang Næstved missede en chance for at score i en kamp var d. 25/08/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AC Horsens. Den seneste gang HB Køge ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia d. 27/08/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.58, kan vi se at der er 63.29% chance for at begge hold scorer i deres kamp på mandag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.23, kan vi se at der er 44.84% chance for at begge hold scorer i deres kamp den mandag.

FAQ

Hvor kan man se Næstved – HB Køge live stream?


Kampen Næstved mod HB Køge kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Næstved og HB Køge?


Næstved er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.73.

Hvordan er Næstved’s form i 1. Division op til kampen?


Næstved har 0 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 7 kampe.