18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Næstved – Kolding IF Live Stream

Last Updated on

Næstved og Kolding IF mødes søndag d. 13/08/2023 kl. 13:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på TintShop Park.

Hvor kan man se Næstved – Kolding IF Live Stream?

Efter et nederlag til Sønderjyske på 1-4 i deres seneste kamp, ligger Næstved lige nu på 11. pladsen i 1. Division , hvorimod Kolding IF spillede uafgjort i deres seneste kamp mod B 93 med 1-1 og nu er placeret som nr. 3. Læs vores optakt til kampen mellem Næstved vs Kolding IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Næstved mod Kolding IF direkte via live stream.
  • Stadion: TintShop Park
  • Dato: 13/08/2023
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Næstved – Kolding IF live stream på ViaPlay

Næstved – Kolding IF Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Kolding IF er favoritter i dette kommende opgør. Næstved er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.99, så der er 33.44% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Kolding IFs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.14, hvilket betyder, at der er 46.73% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.46, eller 28.90%.

Næstved mod Kolding IF – Statistikker og Analyse

Næstved tabte holdets seneste kamp. søndag værter stod overfor Sønderjyske i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-4. Imens spillede Kolding IF uafgjort i deres seneste kamp. søndag gæster var oppe mod B 93. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1.

Næstved vs Kolding IF Form

I deres 3 spillede kampe i denne sæson af 1. Division , har Næstved vundet i 0 , og har scoret i alle kampe . På samme tid har Kolding IF vundet to gange , med scoring i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Næstved i deres seneste fem kampe på TintShop Park ikke vundet nogen point. Deres modstander, Kolding IF, har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Næstved – Kolding IF Odds på Over/Under

I Næstved’s seneste 3 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 4.3 mål pr. kamp . På den anden side, har Kolding IF’s kampe haft et gennemsnit på 2.7 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 1.33 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 3.00 mål i hver kamp , udeholdet har formået at notere 1.67 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp.

Næstved – Kolding IF Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i alle af kampe spillet af Næstved og Kolding IF. Med et gennemsnitligt odds på 1.52 er der en sandsynlighed på 65.79% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.38, er der en sandsynlighed på 42.02% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Næstved – Kolding IF live stream?


Kampen Næstved mod Kolding IF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Næstved og Kolding IF?


Kolding IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.14.

Hvordan er Næstved’s form i 1. Division op til kampen?


Næstved har 0 sejre, 3 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 3 kampe.

Hvordan er Kolding IF’s form i 1. Division op til kampen?


Kolding IF har 2 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 3 kampe.