18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Næstved – Sønderjyske Live Stream

Last Updated on

Næstved og Sønderjyske mødes søndag d. 6/08/2023 kl. 13:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på TintShop Park.

Hvor kan man se Næstved – Sønderjyske Live Stream?

Efter et nederlag til Hobro IK på 2-3 i deres seneste kamp, ligger Næstved lige nu på 9. pladsen i 1. Division . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Sønderjyske indkasserede et nederlag mod Fredericia på 1-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 7. Læs vores optakt til kampen mellem Næstved vs Sønderjyske, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Næstved mod Sønderjyske direkte via live stream.
  • Stadion: TintShop Park
  • Dato: 6/08/2023
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Næstved – Sønderjyske live stream på ViaPlay

Næstved – Sønderjyske Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Næstved en 30.77% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.25, mens Sønderjyske har en 51.02% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.96. Dette betyder at Sønderjyske er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.66 med en sandsynlighed på 27.32%.

Næstved mod Sønderjyske – Statistikker og Analyse

Næstved tabte holdets seneste kamp. søndag værter spillede mod Hobro IK. Kampen endte med et resultat på 2-3. Imens tabte Sønderjyske deres seneste kamp. søndag gæster spillede mod Fredericia. Det endelige resultat for den kamp var 1-3.

Næstved vs Sønderjyske Form

Efter at have spillet 2 kampe i 1. Division , har Næstved vundet i 0 , mens de har scoret i to af dem . Sønderjyske har 0 sejre , efter at have scoret i to af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på TintShop Park, har værterne Næstved ikke formået at vinde nogen point. I mellemtiden har Sønderjyske vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Næstved – Sønderjyske Odds på Over/Under

Næstved har i gennemsnit scoret 4.0 mål i hver af deres seneste 2 1. Division kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Sønderjyske’s opgør. Når det gælder disse opgør, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 1.50 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.50 mål i hver kamp , udeholdet har formået at notere 1.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp.

Næstved – Sønderjyske Odds på Begge Hold Scorer

Alle af både Næstveds og Sønderjyskes sidste 2 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede. Det gennemsnitlige odds på 1.55 fortæller, at der er en sandsynlighed på 64.52% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.30 siger at der er en sandsynlighed på 43.48% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Næstved – Sønderjyske live stream?


Kampen Næstved mod Sønderjyske kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Næstved og Sønderjyske har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Sønderjyske favoritter med odds 1.96 for at vinde.

Hvordan er Næstved’s form i 1. Division op til kampen?


Næstved har 0 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 2 kampe.