18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle – Brentford Live Stream

Last Updated on

I runde 5 af Premier League skal vi se Newcastle byde Brentford velkommen på deres hjemmebane, St James’ Park, lørdag d. 16/09/2023, kl. 18:30.

Hvor kan man se Newcastle – Brentford Live Stream?

Efter et nederlag til Brighton på 1-3 i deres seneste kamp, ligger Newcastle lige nu på 14. pladsen i Premier League . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Brentford ligger på en 8. plads efter sidste uges uafgjort mod Bournemouth 2-2. Læs vores optakt til kampen mellem Newcastle vs Brentford, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Newcastle mod Brentford direkte via live stream.
  • Stadion: St James’ Park
  • Dato: 16/09/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Newcastle – Brentford live stream på ViaPlay

Newcastle – Brentford Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.55 fortæller os, at Newcastle har 64.52% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Brentfords chance for at vinde 17.09%, med et gennemsnitligt odds på 5.85. Dette viser at Newcastle ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.24, er der 23.58% chance for at kampen ender uafgjort.

Newcastle mod Brentford – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Newcastle et nederlag og fik ingen point. Eddie Howe’s hold mødte Brighton. Kampen endte med et resultat på 1-3. Mod Brighton, havde Newcastle 41% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Newcastle i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 15 skud imod sig. Imens spillede Brentford uafgjort i deres seneste kamp. Bournemouth var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2. Da de mødte Bournemouth, havde Brentford 58% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 21 skud sendt afsted i angrebet, mens 12 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Newcastle vs Brentford Form

Efter 4 kampe i Premier League , har værterne én sejr , med scoring i 3 kampe . Brentford har en statistik på én sejr i deres navn , efter at have scoret i alle disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på St James’ Park, har værterne Newcastle nu vundet i alt 3 point. Deres modstander, Brentford, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Newcastle vs Brentford Indbyrdes opgør

Gennem et samlet antal på 6 kampe de to hold har spillet mod hinanden , har Newcastle formået at vinde 5 gange , hvor Brentford endnu ikke har vundet . Der har også været én uafgjort. I gennemsnit er 4.0 mål blevet scoret i hver af disse 6 indbyrdes opgør , hvor Newcastle i gennemsnit har scoret 2.8 mål pr. kamp , mens Brentford i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-1 til Newcastle. Kampen blev spillet lørdag d. 8/04/2023, 16:00 på Gtech Community Stadium.

Newcastle – Brentford Odds på Over/Under

Newcastle har formået at score i gennemsnit på 3.5 mål i hver af deres seneste 4 Premier League kampe . Imens er der i de kampe, som Brentford har spillet, blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Eddie Howe’s hold et gennemsnit på 1.75 scorede mål og 1.75 indkasserede mål pr. kamp . Eddie Howe’s hold har i gennemsnit scoret 2.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.25 mål pr. kamp.

Newcastle – Brentford Odds på Begge Hold Scorer

Både Newcastle og Brentford har haft 75% af deres 4 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål. Den sidste gang Newcastle missede en chance for at score i en kamp var d. 19/08/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City. Med et gennemsnitligt odds på 1.72 er der 58.14% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.03, er der 49.26% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Newcastle – Brentford live stream?


Kampen Newcastle mod Brentford kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Newcastle og Brentford?


Newcastle er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.55.

Før kampen, hvordan præsterer Newcastle i Premier League?


Newcastle seneste 4 kampe er endt med 1 sejre, 3 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er Brentford’s form i Premier League op til kampen?


Brentford har 1 sejr, 0 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 4 kampe.