18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle – Brighton Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Newcastle møder Brighton i runde 25 af Premier League torsdag d. 18/05/2023, kl. 20:30 på deres hjemmebane St James’ Park.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Newcastle – Brighton Live Stream?

Newcastle spillede uafgjort 2-2 mod Leeds i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 3 i Premier League tabellen før deres næste kamp , hvorimod Brighton lige nu ligger på en 6. plads efter deres nederlag mod Arsenal på 3-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Newcastle vs Brighton se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: St James’ Park
  • Dato: 18/05/2023
  • Kick off: kl. 20:30
  • TV Kanal: Se Newcastle – Brighton live stream på ViaPlay

Newcastle – Brighton Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Newcastle givet 50.00% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.00.
Brighton har derimod 28.90% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.46.
Disse odds gør Newcastle til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 26.32% med et odds på 3.80.

Newcastle vs Brighton Statistikker og Analyse

Newcastle spillede uafgjort i deres seneste kamp. Eddie Howe’s hold stod overfor Leeds i den kamp. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-2. Statistikker mod Leeds viser at Newcastle havde 64% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Newcastle 18 skud i angreb og 10 skud tilladt imod sig. I deres seneste kamp kom Brighton fra banen med en sejr. Roberto De Zerbi’s hold var oppe mod Arsenal. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-0. I deres kamp mod Arsenal havde Brighton følgende boldbesiddelse : 59%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Brighton i alt 12 skud, mens de tillod 14 skud imod sig.

Newcastle vs Brighton Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne 7 sejre , mens de har scoret i 8 af dem . Brighton har fejret 6 sejre , med scoring i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Newcastle i deres seneste fem kampe på St James’ Park vundet 12 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Newcastle vs Brighton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Newcastle opnået én sejr , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange , og der har været 6 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 1.4 mål pr. kamp . Newcastle har i gennemsnit scoret 0.4 mål pr. kamp , mens Brighton i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 0-0. Kampen blev spillet lørdag d. 13/08/2022, 16:00 på The American Express Community Stadium.

Newcastle – Brighton Odds på Over/Under

I Newcastle’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.9 mål pr. kamp . Imens er der i de kampe, som Brighton har spillet, blevet scoret 3.5 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Eddie Howe’s trup scoret 2.60 mål og indkasseret 1.30 pr. kamp , hvorimod Roberto De Zerbis hold har scoret 2.10 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp.

Newcastle – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Newcastle, formåede begge hold at score i 70% af kampene , og for Brighton er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. Newcastles nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal på 0-2 d. 7/05/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Brighton ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham d. 18/02/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.53 er der 65.36% chance for at begge hold scorer i kampen på torsdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.37, er der 42.19% chance for at ingen af holdene scorer i kampen torsdag.

FAQ

Hvor kan man se Newcastle – Brighton live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Newcastle og Brighton?
Newcastle er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.00.

Hvordan er Newcastle’s form i Premier League op til kampen?
Newcastle har 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?
Brighton har 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Newcastle – Brighton Live Stream