18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle – Chelsea Live Stream

Last Updated on

Newcastle og Chelsea mødes lørdag d. 25/11/2023, i runde 13 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på St James’ Park .

Hvor kan man se Newcastle – Chelsea Live Stream?

Newcastle tabte deres seneste kamp med 0-2 mod Bournemouth, og de ligger nu nr. 7i ligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Chelsea ligger på en 10. plads efter sidste uges uafgjort mod Manchester City 4-4. Læs vores optakt til kampen mellem Newcastle vs Chelsea, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Newcastle mod Chelsea direkte via live stream.
  • Stadion: St James’ Park
  • Dato: 25/11/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Newcastle – Chelsea live stream på ViaPlay

Newcastle – Chelsea Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.48 fortæller os, at Newcastle har 40.32% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Chelseas chance for at vinde 36.36%, med et gennemsnitligt odds på 2.75. Dette viser at Newcastle ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.46, er der 28.90% chance for at kampen ender uafgjort.

Newcastle mod Chelsea – Statistikker og Analyse

Newcastle tabte holdets seneste kamp. Eddie Howe’s hold spillede mod Bournemouth. Kampen endte med et resultat på 0-2. Statistikker mod Bournemouth viser at Newcastle havde 52% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Newcastle de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 20 skud tilladt mod eget mål. Imens spillede Chelsea uafgjort i deres seneste kamp. I den kamp, mødte Mauricio Pochettino’s hold Manchester City. Efter 90 minutter, var resultatet 4-4. I deres kamp mod Manchester City havde Chelsea følgende boldbesiddelse : 46%. Ser man på skud på mål, havde Chelsea de følgende statistikker: 17 skud i angreb og 15 skud tilladt mod eget mål.

Newcastle vs Chelsea Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Newcastle vundet i 5 , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Chelsea har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 6 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Newcastle nu vundet 12 point i deres seneste fem spillede kampe på St James’ Park. Deres modstander, Chelsea, har vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Newcastle vs Chelsea Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Newcastle en historik på to sejre , hvorimod Chelsea har opnået 7 sejre . Der har også været én uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 1.9 mål . Newcastle har snittet 0.5 mål i hver kamp , og Chelsea havde et gennemsnit på 1.4 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød.

Newcastle – Chelsea Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Newcastle har spillet, er der blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.1 mål i Chelsea’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Eddie Howe’s trup formået at score 2.20 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.10 mål pr. kamp , hvorimod Mauricio Pochettinos hold har scoret 1.90 mål og indkasseret 1.20 pr. kamp.

Newcastle – Chelsea Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af kampe både for værterne, Newcastle, og gæsterne, Chelsea. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth d. 11/11/2023 var den seneste kamp, som Newcastle endte uden at score et mål. Chelseas nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford på 0-2 d. 28/10/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.63, kan vi se at der er 61.35% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.16, kan vi se at der er 46.30% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Newcastle – Chelsea live stream?


Kampen Newcastle mod Chelsea kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Newcastle og Chelsea?


Newcastle er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.48.

Før kampen, hvordan præsterer Newcastle i Premier League?


Newcastle seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.