18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle – Liverpool Live Stream

Last Updated on

Newcastle og Liverpool mødes søndag d. 27/08/2023 kl. 17:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på St James’ Park.

Hvor kan man se Newcastle – Liverpool Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Manchester City på 0-1 i sidste runde, ligger Newcastle lige nu nr. 8 i Premier League . På den anden side, Liverpool kunne notere en 3-1 sejr mod Bournemouth, og de ligger lige nu på en 5. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Newcastle vs Liverpool, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Newcastle mod Liverpool direkte via live stream.
  • Stadion: St James’ Park
  • Dato: 27/08/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Newcastle – Liverpool live stream på ViaPlay

Newcastle – Liverpool Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Newcastle er favoritter i dette kommende opgør. Newcastle er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.19, så der er 45.66% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Liverpools gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.96, hvilket betyder, at der er 33.78% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.86, eller 25.91%.

Newcastle mod Liverpool – Statistikker og Analyse

Newcastle tabte deres seneste opgør. Manchester City var modstanderne for Eddie Howe’s hold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-1. Mod Manchester City, havde Newcastle en boldbesiddelse på 40%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Newcastle i alt 7 skud, mens de tillod 14 skud imod sig. Imens vandt Liverpool deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Jürgen Klopp’s hold overfor Bournemouth. Efter 90 minutter, var resultatet 3-1. I deres kamp mod Bournemouth havde Liverpool følgende boldbesiddelse : 65%. I forhold til skud på mål, havde Liverpool i alt 26 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 13 skud imod sig.

Newcastle vs Liverpool Form

Efter 2 kampe i Premier League , har Newcastle formået at sikre én sejr , mens de har scoret i bare én af dem . Liverpool har én sejr , mens de har scoret i to af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Newcastle vundet 3 point i deres seneste fem kampe på St James’ Park. Gæsterne har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Newcastle vs Liverpool Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Newcastle endnu ikke formået at sikre en eneste sejr , hvorimod Liverpool har opnået 8 sejre . Der har også været 2 uafgjorte. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.9 mål pr. kamp , hvor Newcastle i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp , mens Liverpool i gennemsnit har scoret 2.2 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Liverpool med 0-2. Kampen blev spillet lørdag d. 18/02/2023, 19:30 på St James’ Park.

Newcastle – Liverpool Odds på Over/Under

Newcastle har i gennemsnit scoret 3.5 mål i hver af deres seneste 2 Premier League kampe , hvorimod Liverpool har et gennemsnit på 3.0 mål i deres kampe. I disse kampe, har Eddie Howe’s hold formået at score et gennemsnit på 2.50 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe . Eddie Howe’s hold har i gennemsnit scoret 2.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.00 mål pr. kamp.

Newcastle – Liverpool Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Newcastle’s seneste 2 Premier League kampe , og Liverpool har haft det i alle denne sæsons opgør. Den seneste gang Newcastle ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 19/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.42 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 70.42%.Et gennemsnitligt odds på 2.70 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 37.04%.

FAQ

Hvor kan man se Newcastle – Liverpool live stream?


Kampen Newcastle mod Liverpool kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Newcastle og Liverpool har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Newcastle favoritter med odds 2.19 for at vinde.

Hvordan er Newcastle’s form i Premier League op til kampen?


Newcastle har 1 sejr, 1 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 2 kampe.

Hvordan er Liverpool’s form i Premier League op til kampen?


Liverpool har 1 sejr, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 2 kampe.