18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle – Luton Live Stream

Last Updated on

Newcastle og Luton mødes lørdag d. 3/02/2024 kl. 16:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på St James’ Park.

Hvor kan man se Newcastle – Luton Live Stream?

Forud for kampen, ligger Newcastle nr. 7 i Premier League tabellen efter en sejr over Aston Villa 3-1 i sidste . Luton formåede at få skovlen under Brighton, da de besejrede dem med 4-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 17. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Newcastle vs Luton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Newcastle mod Luton direkte via live stream.
  • Stadion: St James’ Park
  • Dato: 3/02/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Newcastle – Luton live stream på ViaPlay

Newcastle – Luton Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Newcastle er favoritter i dette kommende opgør. Newcastle er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.41, så der er 70.92% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Lutons gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 6.88, hvilket betyder, at der er 14.53% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.89, eller 20.45%.

Newcastle mod Luton – Statistikker og Analyse

Newcastle vandt deres seneste kamp. Eddie Howe’s hold spillede mod Aston Villa. Kampen endte med et resultat på 3-1. Mod Aston Villa, havde Newcastle 40% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Newcastle i alt 14 skud, mens de tillod 12 skud imod sig. Imens sikrede Luton sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Rob Edwards’s hold var oppe mod Brighton. Efter 90 minutter, var resultatet 4-0. I deres kamp mod Brighton, havde Luton 41% af bolden. I forhold til skud på mål, havde Luton i alt 18 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig.

Newcastle vs Luton Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Newcastle vundet i 4 , efter at have scoret i 8 af disse kampe . Luton har fejret 4 sejre , mens de har scoret i 9 af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har Newcastle nu vundet 9 point i deres seneste fem spillede kampe på St James’ Park. Imens har Luton samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Newcastle vs Luton Indbyrdes opgør

Før lørdagens kamp, hvor der har været 1 møder mellem Newcastle og Luton , har Newcastle indtil videre ikke vundet mod Luton , hvorimod Luton har opnået én sejr . Disse to hold har scoret 1.0 mål i gennemsnit i deres seneste 1 indbyrdes kampe . 0.0 mål pr. kamp er gået til Newcastle , og Luton har scoret 1.0 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Luton på 0-1. Kampen blev spillet lørdag d. 23/12/2023, 16:00 på Kenilworth Road.

Newcastle – Luton Odds på Over/Under

I Newcastle’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.7 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.5 mål i Luton’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Eddie Howe’s trup scoret 1.70 mål og indkasseret 2.00 pr. kamp , og Rob Edwardss trup har et gennemsnit på 1.80 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp.

Newcastle – Luton Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Newcastle, formåede begge hold at score i 60% af kampene , og for Luton er det samme gældende for 70% af deres kampe. Den seneste gang Newcastle ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Luton d. 23/12/2023. Lutons seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 11/11/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.73 fortæller, at der er en sandsynlighed på 57.80% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.00 siger at der er en sandsynlighed på 50.00% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Newcastle – Luton live stream?


Kampen Newcastle mod Luton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Newcastle og Luton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Newcastle favoritter med odds 1.41 for at vinde.

Hvordan er Newcastle’s form i Premier League op til kampen?


Newcastle har 4 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Luton i Premier League?


Luton seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.