18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle – Manchester City Live Stream

Last Updated on

Newcastle og Manchester City mødes lørdag d. 13/01/2024, i runde 21 af Englands Premier League, med kampstart kl. 18:30 på St James’ Park .

Hvor kan man se Newcastle – Manchester City Live Stream?

Newcastle tabte deres seneste kamp med 2-4 mod Liverpool, og de ligger nu nr. 9i ligaen , mens Manchester City rangerer som nr. 3 efter en sejr mod Sheffield U. på 2-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Newcastle vs Manchester City, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Newcastle mod Manchester City direkte via live stream.
  • Stadion: St James’ Park
  • Dato: 13/01/2024
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Newcastle – Manchester City live stream på ViaPlay

Newcastle – Manchester City Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Newcastle en 18.52% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 5.40, mens Manchester City har en 64.10% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.56. Dette betyder at Manchester City er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.34 med en sandsynlighed på 23.04%.

Newcastle mod Manchester City – Statistikker og Analyse

Newcastle tabte deres seneste kamp. Liverpool var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-4. Statistikker mod Liverpool viser at Newcastle havde 37% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Newcastle de følgende statistikker: 5 skud i angreb og 38 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp kom Manchester City fra banen med en sejr. I deres seneste møde, stod Pep Guardiola’s hold overfor Sheffield U.. Efter 90 minutter, var resultatet 2-0. I deres kamp mod Sheffield U., havde Manchester City 82% af bolden. I deres seneste kamp, blev 18 skud sendt afsted i angrebet, mens 4 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Newcastle vs Manchester City Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Newcastle formået at sikre 4 sejre , mens de har scoret i 7 af dem . Manchester City har 5 sejre , og har scoret i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på St James’ Park, har Newcastle nu vundet i alt 12 point. Imens har Manchester City samlet i alt 10 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Newcastle vs Manchester City Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Newcastle en historik på én sejr , og gæsterne har været sejrsrige 7 gange . Der har også været 2 uafgjorte. I gennemsnit er der blevet scoret 3.9 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Newcastle i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp , og Manchester City havde et gennemsnit på 2.9 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Newcastle på 1-0. Kampen blev spillet onsdag d. 27/09/2023, 20:00 på St James’ Park.

Newcastle – Manchester City Odds på Over/Under

I Newcastle’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.1 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 4.0 mål i Manchester City’s kampe. Ser man på disse opgør, har Eddie Howe’s trup formået at score 1.30 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.80 mål pr. kamp , og Pep Guardiola’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.60 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe.

Newcastle – Manchester City Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Newcastle, formåede begge hold at score i 40% af kampene , og Manchester City har haft det i 70% af denne sæsons opgør. Den seneste gang Newcastle ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Luton d. 23/12/2023. Den seneste gang Manchester City missede chancen for at score i en kamp var d. 6/12/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa. Med et gennemsnitligt odds på 1.67 er der 59.88% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.10, er der 47.62% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Newcastle – Manchester City live stream?


Kampen Newcastle mod Manchester City kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Newcastle og Manchester City har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Manchester City favoritter med odds 1.56 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Newcastle i Premier League?


Newcastle seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte.