18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham F. – Arsenal Live Stream

Last Updated on

Nottingham F. og Arsenal mødes tirsdag d. 30/01/2024 kl. 20:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på City Ground, Nottingham.

Hvor kan man se Nottingham F. – Arsenal Live Stream?

Deres seneste kamp mod Brentford endte i skuffelse, da Nottingham F. tabte med 2-3 og befinder sig lige nu på 16. pladsen i Premier League . På den anden side, Arsenal kunne notere en 5-0 sejr mod Crystal Palace, og de ligger lige nu på en 3. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham F. vs Arsenal, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Nottingham F. mod Arsenal direkte via live stream.
  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 30/01/2024
  • Kick off: kl. 20:30
  • TV Kanal: Se Nottingham F. – Arsenal live stream på ViaPlay

Nottingham F. – Arsenal Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 7.54 fortæller os, at Nottingham F. har 13.26% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Arsenals chance for at vinde 71.43%, med et gennemsnitligt odds på 1.40. Dette viser at Arsenal ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.80, er der 20.83% chance for at kampen ender uafgjort.

Nottingham F. mod Arsenal – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Nottingham F. et nederlag og fik ingen point. Nuno Espirito Santo’s hold stod overfor Brentford i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-3. Da de mødte Brentford, havde Nottingham F. 52% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Nottingham F. 12 skud i angreb og 12 skud tilladt imod sig. Imens vandt Arsenal deres seneste kamp. Crystal Palace var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 5-0. I deres kamp mod Crystal Palace havde Arsenal følgende boldbesiddelse : 61%. I forhold til skud på mål, havde Arsenal i alt 21 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 12 skud imod sig.

Nottingham F. vs Arsenal Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , efter at have scoret i 7 af disse kampe . Arsenal har en statistik på 6 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 8 kampe. I deres seneste fem kampe på City Ground, Nottingham, har Nottingham F. nu vundet i alt 3 point. I mellemtiden har Arsenal vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Nottingham F. vs Arsenal Indbyrdes opgør

Før tirsdagens kamp, hvor der har været 3 møder mellem Nottingham F. og Arsenal , har Nottingham F. vundet én kamp , hvor Arsenal har vundet to kampe . Deres seneste 3 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.0 mål pr. kamp , hvor Nottingham F. i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp , og Arsenal har scoret 2.3 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Arsenal med 1-2. Kampen blev spillet lørdag d. 12/08/2023, 13:00 på Emirates Stadium.

Nottingham F. – Arsenal Odds på Over/Under

I Nottingham F.’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.7 mål pr. kamp . På den anden side, har Arsenal’s kampe haft et gennemsnit på 3.0 mål. Ser man på disse seneste kampe, har Nuno Espirito Santo’s hold formået at score et gennemsnit på 1.40 mål og indkasseret 2.30 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Mikel Artetas hold har scoret 1.90 mål og indkasseret 1.10 pr. kamp.

Nottingham F. – Arsenal Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 70% af Nottingham F.’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Arsenal har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. Nottingham F.s seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham d. 15/12/2023. Arsenals seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 28/12/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.89 er der en sandsynlighed på 52.91% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.83, er der en sandsynlighed på 54.64% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham F. – Arsenal live stream?


Kampen Nottingham F. mod Arsenal kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Nottingham F. og Arsenal har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Arsenal favoritter med odds 1.40 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Nottingham F. i Premier League?


Nottingham F. seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 7 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Arsenal’s form i Premier League op til kampen?


Arsenal har 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.