18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham F. – Brighton Live Stream

Last Updated on

Nottingham F. møder Brighton i runde 13 af Premier League lørdag d. 25/11/2023, kl. 16:00 på deres hjemmebane City Ground, Nottingham.

Hvor kan man se Nottingham F. – Brighton Live Stream?

Nottingham F. tabte deres seneste kamp med 2-3 mod West Ham, og de ligger nu nr. 14i ligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Brighton ligger på en 8. plads efter sidste uges uafgjort mod Sheffield U. 1-1. Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham F. vs Brighton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Nottingham F. mod Brighton direkte via live stream.
  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 25/11/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Nottingham F. – Brighton live stream på ViaPlay

Nottingham F. – Brighton Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.07 fortæller os, at Nottingham F. har 32.57% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Brightons chance for at vinde 45.25%, med et gennemsnitligt odds på 2.21. Dette viser at Brighton ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.59, er der 27.86% chance for at kampen ender uafgjort.

Nottingham F. mod Brighton – Statistikker og Analyse

Nottingham F. tabte deres seneste kamp. Steve Cooper’s hold stod overfor West Ham i den kamp. Kampen endte med et resultat på 2-3. Mod West Ham, havde Nottingham F. 46% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Nottingham F. de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 15 skud tilladt mod eget mål. Imens fik Brighton ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. I deres seneste møde, stod Roberto De Zerbi’s hold overfor Sheffield U.. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. Statistikker mod Sheffield U. viser at Brighton havde 62% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Brighton i alt 11 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Nottingham F. vs Brighton Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har Nottingham F. vundet i to , med mål scoret i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , og har scoret i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Nottingham F. vundet 9 point i deres seneste fem kampe på City Ground, Nottingham. I mellemtiden har Brighton vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Nottingham F. vs Brighton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Nottingham F. og Brighton , har Nottingham F. opnået 4 sejre , mens Brighton har en historik der tæller 4 sejre . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.6 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Nottingham F. i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp , og Brighton har snittet 1.2 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-1 til Nottingham F.. Kampen blev spillet onsdag d. 26/04/2023, 19:30 på City Ground, Nottingham.

Nottingham F. – Brighton Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.6 mål i Nottingham F.s Premier League opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.6 mål i Brighton’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Steve Cooper’s hold scoret et gennemsnit på 1.10 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.50 mål i hver kamp , og Roberto De Zerbi’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 1.90 i hver af deres tidligere kampe.

Nottingham F. – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Nottingham F.’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og for Brighton er det samme gældende for alle deres kampe. Den sidste gang Nottingham F. missede en chance for at score i en kamp var d. 29/10/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool. Det gennemsnitlige odds på 1.57 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 63.69%.Et gennemsnitligt odds på 2.28 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 43.86%.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham F. – Brighton live stream?


Kampen Nottingham F. mod Brighton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Nottingham F. og Brighton?


Brighton er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.21.

Hvordan er Nottingham F.’s form i Premier League op til kampen?


Nottingham F. har 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.