18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham F. – Brighton Live Stream

Last Updated on

I runde 13 af Premier League skal vi se Nottingham F. byde Brighton velkommen på deres hjemmebane, City Ground, Nottingham, lørdag d. 25/11/2023, kl. 16:00.

Hvor kan man se Nottingham F. – Brighton Live Stream?

Nottingham F. tabte deres seneste kamp med 2-3 mod West Ham, og de ligger nu nr. 14i ligaen , mens Brighton rangerer som nr. 8 efter at have spillet uafgjort mod Sheffield U. 1-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham F. vs Brighton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Nottingham F. mod Brighton direkte via live stream.
  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 25/11/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Nottingham F. – Brighton live stream på ViaPlay

Nottingham F. – Brighton Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Brighton er favoritter i dette kommende opgør. Nottingham F. er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.07, så der er 32.57% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Brightons gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.21, hvilket betyder, at der er 45.25% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.59, eller 27.86%.

Nottingham F. mod Brighton – Statistikker og Analyse

Nottingham F.s seneste så dem indkassere et nederlag. West Ham var modstanderne for Steve Cooper’s hold. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-3. Da de mødte West Ham, havde Nottingham F. 46% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Nottingham F. i seneste kamp 9 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Steve Cooper’ hold 15 skud imod sig. I deres seneste kamp fik Brighton et uafgjort resultat. Roberto De Zerbi’s hold var oppe mod Sheffield U.. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. Statistikker mod Sheffield U. viser at Brighton havde 62% af boldbesiddelsen. I Brighton’s seneste kamp, skød de på mål 11 gange, mens Roberto De Zerbi hold tillod 9 skud imod sig.

Nottingham F. vs Brighton Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , og har scoret i 7 kampe . Brighton har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i alle kampene. Ser man på hjemme- og udeform, har Nottingham F. vundet 9 point i deres seneste fem kampe på City Ground, Nottingham. Imens har Brighton samlet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Nottingham F. vs Brighton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Nottingham F. og Brighton , har værterne været sejrsrige 4 gange , hvorimod Brighton har opnået 4 sejre . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp . Nottingham F. har snittet 1.4 mål i hver kamp , mens Brighton i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Nottingham F. på 3-1. Kampen blev spillet onsdag d. 26/04/2023, 19:30 på City Ground, Nottingham.

Nottingham F. – Brighton Odds på Over/Under

I Nottingham F.’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.6 mål pr. kamp , hvorimod Brighton har et gennemsnit på 3.6 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Steve Cooper’s hold et gennemsnit på 1.10 scorede mål og 1.50 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Roberto De Zerbis hold har scoret 1.70 mål og indkasseret 1.90 pr. kamp.

Nottingham F. – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Nottingham F., formåede begge hold at score i halvdelen af kampene , mens det samme er gældende for alle Brighton’s kampe. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 29/10/2023 var den seneste kamp, som Nottingham F. endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.57 er der 63.69% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.29, er der 43.67% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham F. – Brighton live stream?


Kampen Nottingham F. mod Brighton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Nottingham F. og Brighton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Brighton favoritter med odds 2.21 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Nottingham F. i Premier League?


Nottingham F. seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?


Brighton har 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.