18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham F. – Crystal Palace Live Stream

Last Updated on

Nottingham F. og Crystal Palace mødes lørdag d. 30/03/2024, i runde 30 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på City Ground, Nottingham .

Hvor kan man se Nottingham F. – Crystal Palace Live Stream?

I sidste uge spillede Nottingham F. uafgjort 1-1 mod Luton, og de ligger lige nu på 18. pladsen i Premier League tabellen . På den anden side, Crystal Palace spillede uafgjort 1-1 mod Luton i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 14. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham F. vs Crystal Palace, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Nottingham F. mod Crystal Palace direkte via live stream.
  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 30/03/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Nottingham F. – Crystal Palace live stream på ViaPlay

Nottingham F. – Crystal Palace Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Nottingham F. er favoritter i dette kommende opgør. Nottingham F. er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.22, så der er 45.05% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Crystal Palaces gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.29, hvilket betyder, at der er 30.40% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.32, eller 30.12%.

Nottingham F. mod Crystal Palace – Statistikker og Analyse

Nottingham F. spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Luton var modstanderne for Nuno Espirito Santo’s hold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. I deres kamp mod Luton, havde Nottingham F. den følgende boldbesiddelse: 40%. Kigger man på skud på mål, havde Nottingham F. i seneste kamp 16 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Nuno Espirito Santo’ hold 10 skud imod sig. Imens spillede Crystal Palace uafgjort i deres sidste kamp. Luton var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 1-1. Da de mødte Luton, havde Crystal Palace 50% af boldbesiddelsen. I Crystal Palace’s seneste kamp, skød de på mål 21 gange, mens Oliver Glasner hold tillod 8 skud imod sig.

Nottingham F. vs Crystal Palace Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har værterne to sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Nottingham F. vundet 6 point i deres seneste fem kampe på City Ground, Nottingham. Gæsterne har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Nottingham F. vs Crystal Palace Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Nottingham F. vundet 5 kampe , mens Crystal Palace har en historik der tæller én sejr . Der har været 4 kampe, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.1 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 1.6 mål pr. kamp er gået til Nottingham F. , mens Crystal Palace i gennemsnit har scoret 0.5 mål pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 0-0. Kampen blev spillet lørdag d. 7/10/2023, 17:30 på Selhurst Park.

Nottingham F. – Crystal Palace Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Nottingham F. har spillet, er der blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit . På den anden side, har Crystal Palace’s kampe haft et gennemsnit på 3.7 mål. Ser man på disse seneste kampe, har Nuno Espirito Santo’s trup formået at score 1.30 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.70 mål pr. kamp , mens Oliver Glasner’s trup har formået at notere 1.50 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.20 mål pr. kamp.

Nottingham F. – Crystal Palace Odds på Begge Hold Scorer

Nottingham F. har haft 70% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål 80%. Den sidste gang Nottingham F. missede en chance for at score i en kamp var d. 10/03/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton. Crystal Palaces seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 20/01/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.81 er der en sandsynlighed på 55.25% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.91, er der en sandsynlighed på 52.36% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham F. – Crystal Palace live stream?


Kampen Nottingham F. mod Crystal Palace kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Nottingham F. og Crystal Palace har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Nottingham F. favoritter med odds 2.22 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Nottingham F. i Premier League?


Nottingham F. seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Crystal Palace i Premier League?


Crystal Palace seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte.