18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham F. – Everton Live Stream

Last Updated on

Nottingham F. og Everton mødes lørdag d. 2/12/2023, i runde 14 af Englands Premier League, med kampstart kl. 18:30 på City Ground, Nottingham .

Hvor kan man se Nottingham F. – Everton Live Stream?

Deres seneste kamp mod Brighton endte i skuffelse, da Nottingham F. tabte med 2-3 og befinder sig lige nu på 15. pladsen i Premier League . På den anden side, Everton tabte mod Manchester United med 0-3, så de ligger lige nu på 19. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham F. vs Everton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Nottingham F. mod Everton direkte via live stream.
  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 2/12/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Nottingham F. – Everton live stream på ViaPlay

Nottingham F. – Everton Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Nottingham F. en 36.36% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.75, mens Everton har en 38.76% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.58. Dette betyder at Everton er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.29 med en sandsynlighed på 30.40%.

Nottingham F. mod Everton – Statistikker og Analyse

Nottingham F. tabte holdets seneste kamp. Brighton var modstanderne for Steve Cooper’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 2-3. Statistikker mod Brighton viser at Nottingham F. havde 47% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Nottingham F. 19 skud i angreb og 10 skud tilladt imod sig. Imens tabte Everton deres seneste kamp. Sean Dyche’s hold var oppe mod Manchester United. Kampen endte med en stilling på 0-3. I deres kamp mod Manchester United havde Everton følgende boldbesiddelse : 51%. I forhold til skud på mål, havde Everton i alt 24 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig.

Nottingham F. vs Everton Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne fejret to sejre , med scoring i 7 kampe . Everton har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 7 kampe. I deres seneste fem kampe på City Ground, Nottingham, har Nottingham F. nu vundet i alt 6 point. Gæsterne har nu vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Nottingham F. vs Everton Indbyrdes opgør

Før lørdagens kamp, hvor der har været 2 møder mellem Nottingham F. og Everton har ingen af holdene haft succes med at sikre en sejr , mens Everton endnu ikke har formået at sikre en eneste sejr . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 3.0 mål i de seneste 2 indbyrdes kampe . 1.5 mål pr. kamp er gået til Nottingham F. , og Everton har scoret 1.5 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 2-2. Kampen blev spillet søndag d. 5/03/2023, 15:00 på City Ground, Nottingham.

Nottingham F. – Everton Odds på Over/Under

I Nottingham F.’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.6 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.8 mål i Everton’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Steve Cooper’s hold scoret et gennemsnit på 1.10 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.50 mål i hver kamp , mens Sean Dyche’s trup har formået at notere 1.40 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.40 mål pr. kamp.

Nottingham F. – Everton Odds på Begge Hold Scorer

Både Nottingham F. og Everton har haft halvdelen af deres 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål. Den seneste gang Nottingham F. ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 29/10/2023. Evertons seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 26/11/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.75 fortæller, at der er en sandsynlighed på 57.14% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 1.98 siger at der er en sandsynlighed på 50.51% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham F. – Everton live stream?


Kampen Nottingham F. mod Everton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Nottingham F. og Everton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Everton favoritter med odds 2.58 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Nottingham F. i Premier League?


Nottingham F. seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte.

Hvordan er Everton’s form i Premier League op til kampen?


Everton har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.