18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham F. – Fulham Live Stream

Last Updated on

I runde 31 af Premier League skal vi se Nottingham F. byde Fulham velkommen på deres hjemmebane, City Ground, Nottingham, tirsdag d. 2/04/2024, kl. 19:30.

Hvor kan man se Nottingham F. – Fulham Live Stream?

Nottingham F. fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 1-1 mod Crystal Palace, og de ligger lige nu nr. 17 . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Fulham ligger på en 12. plads efter sidste uges uafgjort mod Sheffield U. 3-3. Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham F. vs Fulham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Nottingham F. mod Fulham direkte via live stream.
  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 2/04/2024
  • Kick off: kl. 19:30
  • TV Kanal: Se Nottingham F. – Fulham live stream på ViaPlay

Hvis vi kigger på oddsene, har Nottingham F. en 38.91% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.57, mens Fulham har en 37.04% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.70. Dette betyder at er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.33 med en sandsynlighed på 30.03%.

Nottingham F. mod Fulham – Statistikker og Analyse

Nottingham F. spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Crystal Palace var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. Da de mødte Crystal Palace, havde Nottingham F. 59% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Nottingham F. de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål. Imens spillede Fulham uafgjort i deres seneste kamp. I den kamp, mødte Marco Silva’s hold Sheffield U.. Det endelige resultat for den kamp var 3-3. Mod Sheffield U., havde Fulham en boldbesiddelse på 74%. I deres seneste kamp, blev 24 skud sendt afsted i angrebet, mens 8 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Nottingham F. vs Fulham Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har værterne én sejr , mens de har scoret i 8 af dem . På samme tid har Fulham vundet 4 gange , mens de har scoret i 8 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Nottingham F. i deres seneste fem kampe på City Ground, Nottingham vundet 4 point. Gæsterne har nu vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Nottingham F. vs Fulham Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige to gange , hvorimod Fulham har opnået 8 sejre . I gennemsnit er 3.2 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 0.8 mål pr. kamp er gået til Nottingham F. , og Fulham har snittet 2.4 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Fulham med 0-5. Kampen blev spillet onsdag d. 6/12/2023, 20:30 på Craven Cottage.

Nottingham F. – Fulham Odds på Over/Under

Nottingham F. har formået at score i gennemsnit på 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Fulham’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Nuno Espirito Santo’s hold et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Marco Silvas hold har scoret 1.80 mål og indkasseret 1.20 pr. kamp.

Nottingham F. – Fulham Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 70% af Nottingham F.’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret 60%. Den sidste gang Nottingham F. missede en chance for at score i en kamp var d. 10/03/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton. Fulhams seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 30/01/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.69 er der 59.17% chance for at begge hold scorer i kampen på tirsdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.06, er der 48.54% chance for at ingen af holdene scorer i kampen tirsdag.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham F. – Fulham live stream?


Kampen Nottingham F. mod Fulham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Nottingham F. og Fulham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er favoritter med odds 2.57 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Nottingham F. i Premier League?


Nottingham F. seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 6 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Fulham i Premier League?


Fulham seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.