18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham F. – Manchester United Live Stream

Last Updated on

I runde 20 af Premier League skal vi se Nottingham F. byde Manchester United velkommen på deres hjemmebane, City Ground, Nottingham, lørdag d. 30/12/2023, kl. 18:30.

Hvor kan man se Nottingham F. – Manchester United Live Stream?

Efter en sejr over Newcastle på 3-1, ligger Nottingham F. lige nu på en 16. plads i Premier League tabellen , mens Manchester United rangerer som nr. 6 efter en sejr mod Aston Villa på 3-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham F. vs Manchester United, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Nottingham F. mod Manchester United direkte via live stream.
  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 30/12/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Nottingham F. – Manchester United live stream på ViaPlay

Nottingham F. – Manchester United Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Manchester United er favoritter i dette kommende opgør. Nottingham F. er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.94, så der er 34.01% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Manchester Uniteds gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.29, hvilket betyder, at der er 43.67% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.56, eller 28.09%.

Nottingham F. mod Manchester United – Statistikker og Analyse

Nottingham F. vandt holdets seneste kamp. Nuno Espirito Santo’s hold stod overfor Newcastle i den kamp. Kampen endte med et resultat på 3-1. Mod Newcastle, havde Nottingham F. en boldbesiddelse på 38%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Nottingham F. i alt 15 skud, mens de tillod 21 skud imod sig. Imens vandt Manchester United deres seneste kamp. Erik ten Hag’s hold spillede mod Aston Villa. Det endelige resultat for den kamp var 3-2. Da de mødte Aston Villa, havde Manchester United 46% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Manchester United de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål.

Nottingham F. vs Manchester United Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Nottingham F. formået at sikre to sejre , mens de har scoret i 6 af dem . Gæsterne har formået at sikre 5 sejre , med scoring i 5 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Nottingham F. i deres seneste fem kampe på City Ground, Nottingham vundet 3 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Nottingham F. vs Manchester United Indbyrdes opgør

Nottingham F. og Manchester United har i alt spillet 3 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har Nottingham F. indtil videre ikke vundet mod Manchester United , mens Manchester United har en historik der tæller rene sejre . I hver af disse 3 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål . Nottingham F. har snittet 0.7 mål i hver kamp , og Manchester United havde et gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-3 til Manchester United. Kampen blev spillet lørdag d. 26/08/2023, 15:00 på Old Trafford.

Nottingham F. – Manchester United Odds på Over/Under

Nottingham F. har formået at score i gennemsnit på 3.4 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , hvorimod Manchester United har et gennemsnit på 2.2 mål i deres kampe. Når det gælder disse opgør, har Nuno Espirito Santo’s hold scoret et gennemsnit på 1.20 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.20 mål i hver kamp . Nuno Espirito Santo’s hold har i gennemsnit scoret 1.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.20 mål pr. kamp.

Nottingham F. – Manchester United Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Nottingham F., formåede begge hold at score i halvdelen af kampene , mens det samme er gældende for 20% af Manchester United’s kampe. Den sidste gang Nottingham F. missede en chance for at score i en kamp var d. 15/12/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham. Manchester Uniteds seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 23/12/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.60, kan vi se at der er 62.50% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.21, kan vi se at der er 45.25% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham F. – Manchester United live stream?


Kampen Nottingham F. mod Manchester United kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Nottingham F. og Manchester United?


Manchester United er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.29.

Før kampen, hvordan præsterer Nottingham F. i Premier League?


Nottingham F. seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 7 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Manchester United’s form i Premier League op til kampen?


Manchester United har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.