18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham Forest – Arsenal Live Stream

Last Updated on

, ,
Fodbold Live Stream

I runde 37 af Premier League skal vi se Nottingham Forest byde Arsenal velkommen på deres hjemmebane, City Ground, Nottingham, lørdag d. 20/05/2023, kl. 18:30.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Nottingham Forest – Arsenal Live Stream?

I sidste uge spillede Nottingham Forest uafgjort 2-2 mod Chelsea, og de ligger lige nu på 16. pladsen i Premier League tabellen. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Arsenal indkasserede et nederlag mod Brighton på 0-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 2.Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham Forest vs Arsenal se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 20/05/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Nottingham Forest – Arsenal live stream på ViaPlay

Nottingham Forest – Arsenal Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Nottingham Forest en 18.42% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 5.43, mens Arsenal har en 64.10% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.56. Dette betyder at Arsenal er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.41 med en sandsynlighed på 22.68%.

Nottingham Forest vs Arsenal Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Nottingham Forest 1 point fra en uafgjort.Steve Cooper’s hold spillede mod Chelsea.Efter 90 minutter var resultatet 2-2.Statistikker mod Chelsea viser at Nottingham F. havde 24% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Nottingham Forest i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 13 skud imod sig.Imens tabte Arsenal deres seneste kamp.I deres seneste møde, stod Mikel Arteta’s hold overfor Brighton.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-3.I deres kamp mod Brighton havde Arsenal følgende boldbesiddelse : 41%.Hvis vi ser på skud på mål, havde Arsenal i alt 14 skud, mens de tillod 12 skud imod sig.

Nottingham Forest vs Arsenal Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League, har værterne fejret to sejre , med scoring i 8 kampe . Gæsterne har formået at sikre 5 sejre , med mål scoret i 9 kampe.I deres seneste fem spillede kampe på City Ground, Nottingham, har værterne Nottingham Forest nu vundet i alt 7 point.Deres modstander, Arsenal, har vundet 8 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Nottingham Forest vs Arsenal Indbyrdes opgør

Gennem et samlet antal på 1 kampe de to hold har spillet mod hinanden, har Nottingham Forest ikke formået at skrabe en sejr til sig , mens Arsenal har formået at vinde én gang . Disse to hold har scoret 5.0 mål i gennemsnit i deres seneste 1 indbyrdes kampe , hvor Nottingham Forest i gennemsnit har scoret 0.0 mål pr. kamp , og Arsenal har snittet 5.0 pr. kamp.I den seneste kamp tog Arsenal hjem med en sejr på 0-5.Kampen blev spillet søndag d. 30/10/2022, 16:00 på Emirates Stadium.

Nottingham Forest – Arsenal Odds på Over/Under

Nottingham Forest har formået at score i gennemsnit på 3.5 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe. Imens er der i de kampe, som Arsenal har spillet, blevet scoret 4.1 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Steve Cooper’s trup formået at score 1.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp , mens Mikel Arteta’s trup har formået at notere 2.40 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.70 mål pr. kamp.

Nottingham Forest – Arsenal Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Nottingham Forest, formåede begge hold at score i 80% af kampene , mens Arsenal har set det samme ske i 70% af deres kampe.Den sidste gang Nottingham Forest missede en chance for at score i en kamp var d. 16/04/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United.Den seneste gang Arsenal ikke formåede at score i ligaen var i et 0-3 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton d. 14/05/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.63 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 61.35%.Et gennemsnitligt odds på 2.16 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 46.30%.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham Forest – Arsenal live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Nottingham Forest og Arsenal har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Arsenal favoritter med odds 1.56 for at vinde.

Hvordan er Nottingham Forest’s form i Premier League op til kampen?
Nottingham Forest har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Nottingham Forest – Arsenal Live Stream