18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – AC Horsens Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Runde 31 i Superligaen byder på OB mod AC Horsens, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 26/05/2023 kl. 19:00 på OBs hjemmebane: Nature Energy Park.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se OB – AC Horsens Live Stream?

Efter en 4-0 sejr over Lyngby i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 2. pladsen i Superligaen tabellen. AC Horsens tabte deres seneste kamp mod Silkeborg IF med 0-1, og de ligger lige nu nr. 5 i tabellen.Læs vores optakt til kampen mellem OB vs AC Horsens se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Nature Energy Park
  • Dato: 26/05/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se OB – AC Horsens live stream på ViaPlay

OB – AC Horsens Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.69 fortæller os, at OB har 59.17% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er AC Horsenss chance for at vinde 22.78%, med et gennemsnitligt odds på 4.39. Dette viser at OB ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.83, er der 26.11% chance for at kampen ender uafgjort.

OB vs AC Horsens Statistikker og Analyse

OB vandt deres seneste kamp.Lyngby var modstanderne for Andreas Alm’s hold.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 4-0.Mod Lyngby, havde OB 70% af boldbesiddelsen.Kigger man på skud på mål, havde OB i seneste kamp 13 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Andreas Alm’ hold 4 skud imod sig.I deres seneste kamp forlod AC Horsens banen med et nederlag.Jens Berthel Askou’s hold spillede mod Silkeborg IF.Det endelige resultat for den kamp var 0-1.I deres kamp mod Silkeborg IF, havde AC Horsens 43% af bolden.I forhold til skud på mål, havde AC Horsens i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 7 skud imod sig.

OB vs AC Horsens Form

I deres seneste ti Superligaen kampe, har OB formået at sikre 5 sejre , mens de har scoret i 9 af dem . Gæsterne har formået at sikre én sejr , med scoring i 6 kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har OB nu vundet 8 point i deres seneste fem spillede kampe på Nature Energy Park.Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

OB vs AC Horsens Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold, har OB formået at vinde 5 gange , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde , med 4 uafgjorte i alt. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp . OB har snittet 1.8 mål i hver kamp , mens AC Horsens i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 2-2.Kampen blev spillet fredag d. 28/04/2023, 19:00 på Nordstern Arena Horsens.

OB – AC Horsens Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Superligaen kampe, som OB har spillet, er der blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit, hvorimod AC Horsens har et gennemsnit på 3.2 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Andreas Alm’s hold scoret et gennemsnit på 1.80 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.20 mål i hver kamp , hvorimod Jens Berthel Askous hold har scoret 0.80 mål og indkasseret 2.40 pr. kamp.

OB – AC Horsens Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 60% af kampe spillet af OB og AC Horsens.Den seneste gang OB ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 19/03/2023.AC Horsenss nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Silkeborg IF på 0-1 d. 19/05/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.65, kan vi se at der er 60.61% chance for at begge hold scorer i deres kamp på fredag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.10, kan vi se at der er 47.62% chance for at begge hold scorer i deres kamp den fredag.

FAQ

Hvor kan man se OB – AC Horsens live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem OB og AC Horsens?
OB er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.69.

Før kampen, hvordan præsterer OB i Superligaen?
OB seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » OB – AC Horsens Live Stream