18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – AGF Live Stream

Last Updated on

Runde 5 i Superligaen byder på OB mod AGF, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 20/08/2023 kl. 20:00 på OBs hjemmebane: Nature Energy Park.

Hvor kan man se OB – AGF Live Stream?

Efter et nederlag til FC København på 1-2 i deres seneste kamp, ligger OB lige nu på 8. pladsen i Superligaen , hvorimod AGF spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Silkeborg IF med 2-2 og nu er placeret som nr. 4. Læs vores optakt til kampen mellem OB vs AGF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med OB mod AGF direkte via live stream.
  • Stadion: Nature Energy Park
  • Dato: 20/08/2023
  • Kick off: kl. 20:00
  • TV Kanal: Se OB – AGF live stream på ViaPlay

OB – AGF Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har OB en 34.25% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.92, mens AGF har en 43.67% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.29. Dette betyder at AGF er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.34 med en sandsynlighed på 29.94%.

OB mod AGF – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede OB et nederlag og fik ingen point. FC København var modstanderne for Andreas Alm’s hold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2. Mod FC København, havde OB en boldbesiddelse på 35%. I forhold til skud på mål, havde OB i alt 7 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 20 skud imod sig. Imens fik AGF ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. I deres seneste møde, stod Uwe Rösler’s hold overfor Silkeborg IF. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2. Statistikker mod Silkeborg IF viser at AGF havde 64% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 19 skud sendt afsted i angrebet, mens 10 blev tilladt imod i den seneste kamp.

OB vs AGF Form

Efter 4 kampe i Superligaen , har OB vundet i bare én , og har scoret i alle kampe . På samme tid har AGF vundet to gange , og har scoret i alle kampe. I deres seneste fem kampe på Nature Energy Park, har OB vundet ét point. I mellemtiden har AGF vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

OB vs AGF Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige to gange , mens AGF har formået at vinde 5 gange , med 3 uafgjorte i alt. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.2 mål pr. kamp . OB har snittet 0.9 mål i hver kamp , og AGF har scoret 1.3 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til AGF med 0-1. Kampen blev spillet søndag d. 19/03/2023, 16:00 på Ceres Park.

OB – AGF Odds på Over/Under

OB har i gennemsnit scoret 3.3 mål i hver af deres seneste 4 Superligaen kampe , hvorimod AGF har et gennemsnit på 2.8 mål i deres kampe. I disse kampe, har Andreas Alm’s hold formået at score et gennemsnit på 1.50 mål og indkasseret 1.75 i hver af deres tidligere kampe . Andreas Alm’s hold har i gennemsnit scoret 1.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.25 mål pr. kamp.

OB – AGF Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i hver af OB’s seneste 4 Superligaen kampe , og for AGF er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. Det gennemsnitlige odds på 1.65 fortæller, at der er en sandsynlighed på 60.61% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.10 siger at der er en sandsynlighed på 47.62% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se OB – AGF live stream?


Kampen OB mod AGF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem OB og AGF?


AGF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.29.

Hvordan er OB’s form i Superligaen op til kampen?


OB har 1 sejr, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 4 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer AGF i Superligaen?


AGF seneste 4 kampe er endt med 2 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.