18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – FC København Live Stream

Last Updated on

OB og FC København mødes søndag d. 17/03/2024, i runde 22 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 17:00 på Nature Energy Park .

Hvor kan man se OB – FC København Live Stream?

Efter en sejr over Vejle Boldklub på 1-0, ligger OB lige nu på en 7. plads i Superligaen tabellen . På den anden side, FC København kunne notere en 4-0 sejr mod Lyngby, og de ligger lige nu på en 3. plads. Læs vores optakt til kampen mellem OB vs FC København, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med OB mod FC København direkte via live stream.
  • Stadion: Nature Energy Park
  • Dato: 17/03/2024
  • Kick off: kl. 17:00
  • TV Kanal: Se OB – FC København live stream på ViaPlay

OB – FC København Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er OB givet 18.15% chance for at vinde kampen med et odds på 5.51, mod FC København, som kun har 65.36% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.53. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.12 eller 24.27%.

OB mod FC København – Statistikker og Analyse

OB vandt deres seneste opgør. Søren Krogh’s hold stod overfor Vejle Boldklub i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-0. Statistikker mod Vejle Boldklub viser at OB havde 51% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde OB de følgende statistikker: 17 skud i angreb og 4 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp kom FC København fra banen med en sejr. I deres seneste møde, stod Jacob Neestrup’s hold overfor Lyngby. Kampen endte med en stilling på 4-0. Mod Lyngby, havde FC København en boldbesiddelse på 60%. Hvis vi ser på skud på mål, havde FC København i alt 21 skud, mens de tillod 4 skud imod sig.

OB vs FC København Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks Superligaen , har værterne fejret 3 sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe . På samme tid har FC København vundet 6 gange , mens de har scoret i 8 af dem. I deres seneste fem kampe på Nature Energy Park, har OB vundet ét point. Imens har FC København samlet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

OB vs FC København Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har OB opnået to sejre , og gæsterne har været sejrsrige 7 gange . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 3.6 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . OB har snittet 1.0 mål i hver kamp , og FC København har snittet 2.6 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til FC København på 1-2. Kampen blev spillet fredag d. 11/08/2023, 18:00 på Parken.

OB – FC København Odds på Over/Under

OB har i gennemsnit scoret 2.1 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i FC København’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Søren Krogh’s trup formået at score 0.90 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp , hvorimod Jacob Neestrups hold har scoret 2.10 mål og indkasseret 0.90 pr. kamp.

OB – FC København Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af OB’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede 40%. OBs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brøndby IF på 0-3 d. 25/02/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 1/03/2024 var den seneste kamp, som FC København endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.76 er der 56.82% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 1.94, er der 51.55% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se OB – FC København live stream?


Kampen OB mod FC København kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem OB og FC København har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC København favoritter med odds 1.53 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer OB i Superligaen?


OB seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte.