18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – FC Nordsjælland Live Stream

Last Updated on

OB og FC Nordsjælland mødes søndag d. 3/12/2023, i runde 17 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 14:00 på Nature Energy Park .

Hvor kan man se OB – FC Nordsjælland Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 9. plads efter en 1-0 sejr over Randers FC . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – FC Nordsjælland ligger på en 5. plads efter sidste uges uafgjort mod AGF 0-0. Læs vores optakt til kampen mellem OB vs FC Nordsjælland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med OB mod FC Nordsjælland direkte via live stream.
  • Stadion: Nature Energy Park
  • Dato: 3/12/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se OB – FC Nordsjælland live stream på ViaPlay

OB – FC Nordsjælland Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at FC Nordsjælland er favoritter i dette kommende opgør. OB er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.98, så der er 25.13% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. FC Nordsjællands gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.81, hvilket betyder, at der er 55.25% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.68, eller 27.17%.

OB mod FC Nordsjælland – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik OB sejren og vandt tre point. Randers FC var modstanderne for Søren Krogh’s hold. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-0. Statistikker mod Randers FC viser at OB havde 43% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde OB i alt 12 skud, mens de tillod 11 skud imod sig. Imens fik FC Nordsjælland ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. Johannes Hoff Thorup’s hold var oppe mod AGF. Det endelige resultat for den kamp var 0-0. I deres kamp mod AGF havde FC Nordsjælland følgende boldbesiddelse : 62%. I FC Nordsjælland’s seneste kamp, skød de på mål 15 gange, mens Johannes Hoff Thorup hold tillod 9 skud imod sig.

OB vs FC Nordsjælland Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har OB formået at sikre to sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe . FC Nordsjælland har fejret to sejre , mens de har scoret i 5 af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har OB nu nul point i deres seneste fem spillede kampe på Nature Energy Park. Deres modstander, FC Nordsjælland, har vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

OB vs FC Nordsjælland Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige 5 gange , mens FC Nordsjælland har formået at vinde 3 gange , med 2 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 2.8 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . OB har snittet 1.5 mål i hver kamp , og FC Nordsjælland havde et gennemsnit på 1.3 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt OB kampen med 1-0. Kampen blev spillet søndag d. 8/10/2023, 13:00 på Right To Dream Park.

OB – FC Nordsjælland Odds på Over/Under

OB har formået at score i gennemsnit på 2.3 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 1.5 mål i FC Nordsjælland’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Søren Krogh’s trup scoret 0.80 mål og indkasseret 1.50 pr. kamp , mens Johannes Hoff Thorup’s trup har formået at notere 0.70 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.80 mål pr. kamp.

OB – FC Nordsjælland Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for OB, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene 30%. OBs seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hvidovre d. 12/11/2023. FC Nordsjællands seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 26/11/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.60 er der 62.50% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.18, er der 45.87% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se OB – FC Nordsjælland live stream?


Kampen OB mod FC Nordsjælland kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem OB og FC Nordsjælland har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC Nordsjælland favoritter med odds 1.81 for at vinde.

Hvordan er OB’s form i Superligaen op til kampen?


OB har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er FC Nordsjælland’s form i Superligaen op til kampen?


FC Nordsjælland har 2 sejre, 3 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.