18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – Hvidovre Live Stream

Last Updated on

I runde 15 af Superligaen skal vi se OB byde Hvidovre velkommen på deres hjemmebane, Nature Energy Park, søndag d. 12/11/2023, kl. 18:00.

Hvor kan man se OB – Hvidovre Live Stream?

OB fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 2-2 mod Lyngby, og de ligger lige nu nr. 10 , hvorimod Hvidovre har indtaget 12. pladsen efter et nederlag til FC Midtjylland på 1-4. Læs vores optakt til kampen mellem OB vs Hvidovre, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med OB mod Hvidovre direkte via live stream.
  • Stadion: Nature Energy Park
  • Dato: 12/11/2023
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se OB – Hvidovre live stream på ViaPlay

OB – Hvidovre Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har OB en 66.67% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.50, mens Hvidovre har en 18.05% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 5.54. Dette betyder at Hvidovre er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.29 med en sandsynlighed på 23.31%.

OB mod Hvidovre – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede OB 1 point fra en uafgjort. Søren Krogh’s hold spillede mod Lyngby. Kampen endte med et resultat på 2-2. I deres kamp mod Lyngby, havde OB den følgende boldbesiddelse: 56%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde OB de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 18 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Hvidovre deres seneste kamp. Per Frandsen’s hold var oppe mod FC Midtjylland. Kampen endte med en stilling på 1-4. Da de mødte FC Midtjylland, havde Hvidovre 39% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Hvidovre de følgende statistikker: 4 skud i angreb og 17 skud tilladt mod eget mål.

OB vs Hvidovre Form

I deres seneste 10 Superligaen opgør , har værterne to sejre , mens de har scoret i 8 af dem . Hvidovre har fejret 0 sejre , med mål scoret i 4 kampe. I deres seneste fem kampe på Nature Energy Park, har OB vundet ét point. Deres modstander, Hvidovre, har vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

OB vs Hvidovre Indbyrdes opgør

I deres seneste 1 opgør mod hinanden , har værterne været sejrsrige i ét tilfælde , mens Hvidovre endnu ikke har formået at sikre en eneste sejr . Disse to hold har scoret 6.0 mål i gennemsnit i deres seneste 1 indbyrdes kampe , hvor OB i gennemsnit har scoret 5.0 mål pr. kamp , mens Hvidovre i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog OB hjem med en sejr på 5-1. Kampen blev spillet søndag d. 27/08/2023, 15:00 på Pro Ventilation Arena.

OB – Hvidovre Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Superligaen kampe, som OB har spillet, er der blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Hvidovre har spillet, blevet scoret 2.9 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Søren Krogh’s trup formået at score 1.30 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp , og Per Frandsen’s hold har formået at score et gennemsnit på 0.40 mål og indkasseret 2.50 i hver af deres tidligere kampe.

OB – Hvidovre Odds på Begge Hold Scorer

OB har haft 70% af deres seneste 10 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for 40% af Hvidovre’s kampe. Den sidste gang OB missede en chance for at score i en kamp var d. 29/10/2023, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Silkeborg IF. Den seneste gang Hvidovre ikke formåede at score i ligaen var i et 0-4 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 28/10/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.66 er der en sandsynlighed på 60.24% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.08, er der en sandsynlighed på 48.08% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se OB – Hvidovre live stream?


Kampen OB mod Hvidovre kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem OB og Hvidovre har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Hvidovre favoritter med odds 1.50 for at vinde.

Hvordan er OB’s form i Superligaen op til kampen?


OB har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Hvidovre i Superligaen?


Hvidovre seneste 10 kampe er endt med 0 sejre, 9 nederlag, og 1 uafgjorte.