18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

OB – Viborg Live Stream

Last Updated on

OB møder Viborg i runde 3 af Superligaen mandag d. 7/08/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Nature Energy Park.

Hvor kan man se OB – Viborg Live Stream?

Forud for kampen, ligger OB nr. 4 i Superligaen tabellen efter en sejr over Brøndby IF 2-1 i sidste . Viborg indtager 10. pladsen efter deres 2-2 uafgjort mod Lyngby. Læs vores optakt til kampen mellem OB vs Viborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med OB mod Viborg direkte via live stream.
  • Stadion: Nature Energy Park
  • Dato: 7/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se OB – Viborg live stream på ViaPlay

OB – Viborg Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.21 fortæller os, at OB har 45.25% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Viborgs chance for at vinde 33.22%, med et gennemsnitligt odds på 3.01. Dette viser at OB ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.38, er der 29.59% chance for at kampen ender uafgjort.

OB mod Viborg – Statistikker og Analyse

OB vandt deres seneste kamp. Brøndby IF var modstanderne for Andreas Alm’s hold. Kampen endte med et resultat på 2-1. I deres kamp mod Brøndby IF, havde OB den følgende boldbesiddelse: 46%. I deres seneste kamp, havde OB 12 skud i angreb og 14 skud tilladt imod sig. Imens spillede Viborg uafgjort i deres seneste kamp. Jacob Friis’s hold var oppe mod Lyngby. Kampen endte med en stilling på 2-2. I deres kamp mod Lyngby, havde Viborg 56% af bolden. Hvis vi ser på skud på mål, havde Viborg i alt 13 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

OB vs Viborg Form

Efter 2 kampe i Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , efter at have scoret i to af disse kampe . Viborg har 0 sejre , med scoring i to kampe. I deres seneste fem kampe på Nature Energy Park, har OB vundet ét point. I mellemtiden har Viborg ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

OB vs Viborg Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har OB vundet to kampe , og gæsterne har været sejrsrige to gange , og der har været 6 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 2.3 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor OB i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , og Viborg havde et gennemsnit på 1.0 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til OB på 4-0.

OB – Viborg Odds på Over/Under

Gennem de seneste 2 Superligaen kampe, som OB har spillet, er der blevet scoret 3.5 mål i gennemsnit , hvorimod Viborg har et gennemsnit på 4.5 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Andreas Alm’s trup formået at score 2.00 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp , og Jacob Friiss trup har et gennemsnit på 1.50 scorede mål og 3.00 indkasserede mål pr. kamp.

OB – Viborg Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i alle af 2 kampe, som OB og Viborg har spillet indtil nu. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.60, kan vi se at der er 62.50% chance for at begge hold scorer i deres kamp på mandag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.19, kan vi se at der er 45.66% chance for at begge hold scorer i deres kamp den mandag.

FAQ

Hvor kan man se OB – Viborg live stream?


Kampen OB mod Viborg kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem OB og Viborg har størst chance for at vinde?


I denne kamp er OB favoritter med odds 2.21 for at vinde.

Hvordan er OB’s form i Superligaen op til kampen?


OB har 1 sejr, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 2 kampe.