Randers FC – Brøndby IF Live Stream

Randers FC møder Brøndby IF i runde 28 af Superleague Sunday d. 7/5/2023, kl. 16:05 på deres hjemmebane Cepheus Park Randers.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg trinnene herunder:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.


Hvor kan man se Randers FC – Brøndby IF Live Stream?

Forud for kampen, ligger Randers FC lige nu på en 5. plads i Superleague tabellen efter et nederlag mod Viborg med resultatet 1-3 i sidste kamp. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Brøndby IF sikrede sig en sejr over FC Copenhagen med 1-0, hvilket placerer dem på en 6. plads.Læs vores optakt til kampen mellem Randers FC vs Brøndby IF se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Cepheus Park Randers
  • Dato: 7/5/2023
  • Kick off: kl. 16:05
  • TV Kanal: Se Randers FC – Brøndby IF live stream på ViaPlay

Randers FC – Brøndby IF Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.57 fortæller os, at Randers FC har 38.91% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Brøndby IFs chance for at vinde 40.16%, med et gennemsnitligt odds på 2.49. Dette viser at Brøndby IF ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.43, er der 29.15% chance for at kampen ender uafgjort.

Randers FC vs Brøndby IF Statistikker og Analyse

Randers FC tabte deres seneste kamp.Viborg var deres seneste modstander.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-3.Statistikker mod Viborg viser at Randers FC havde 53% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Randers FC i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 16 skud imod sig.Imens sikrede Brøndby IF sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp.Jesper Soerensen’s hold var oppe mod FC Copenhagen.Det endelige resultat for den kamp var 1-0.I deres kamp mod FC Copenhagen, havde Brøndby IF 30% af bolden.I forhold til skud på mål, havde Brøndby IF i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 14 skud imod sig.

Randers FC vs Brøndby IF Form

I de seneste 10 kampe i Denmarks Superleague, har værterne 4 sejre , med mål scoret i 9 kampe . Brøndby IF har 5 sejre , efter at have scoret i 7 af disse kampe.I deres seneste fem kampe på Cepheus Park Randers, har Randers FC nu vundet i alt 8 point.Deres modstander, Brøndby IF, har vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Randers FC vs Brøndby IF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Randers FC og Brøndby IF, har værterne været sejrsrige 4 gange , mens Brøndby IF har en historik der tæller 3 sejre . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp , hvor Randers FC i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp , mens Brøndby IF i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til Randers FC med 4-0.Kampen blev spillet Sunday d. 23/4/2023, 16:04 på Broendby Stadion.

Randers FC – Brøndby IF Odds på Over/Under

Randers FC har formået at score i gennemsnit på 2.2 mål i hver af deres seneste 10 Superleague kampe. Imens er der i de kampe, som Brøndby IF har spillet, blevet scoret 2.7 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Rasmus Bertelsen’s trup formået at score 1.30 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 0.90 mål pr. kamp , mens Jesper Soerensen’s trup har formået at notere 1.20 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp.

Randers FC – Brøndby IF Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Randers FC’s seneste 10 kampe i Superleague er endt med at begge hold i opgøret scorede 40%.Randers FCs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB på 0-0 d. 19/2/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Brøndby IFs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Randers FC på 0-4 d. 23/4/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp.Med et gennemsnitligt odds på 1.58 er der 63.29% chance for at begge hold scorer i kampen på Sunday.Med et gennemsnitligt odds på 2.22, er der 45.05% chance for at ingen af holdene scorer i kampen Sunday.

FAQ

Hvor kan man se Randers FC – Brøndby IF live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Randers FC og Brøndby IF har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Brøndby IF favoritter med odds 2.49 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superleague?
Randers FC seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte.

Hvordan er Brøndby IF’s form i Superleague op til kampen?
Brøndby IF har 5 sejre, 5 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » Randers FC – Brøndby IF Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening