18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – FC Nordsjælland Live Stream

Last Updated on

Randers FC og FC Nordsjælland mødes søndag d. 13/08/2023 kl. 14:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Cepheus Park Randers.

Hvor kan man se Randers FC – FC Nordsjælland Live Stream?

Efter et nederlag til FC København på 0-4 i deres seneste kamp, ligger Randers FC lige nu på 10. pladsen i Superligaen , mens FC Nordsjælland rangerer som nr. 1 efter en sejr mod Brøndby IF på 3-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Randers FC vs FC Nordsjælland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Randers FC mod FC Nordsjælland direkte via live stream.
  • Stadion: Cepheus Park Randers
  • Dato: 13/08/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Randers FC – FC Nordsjælland live stream på ViaPlay

Randers FC – FC Nordsjælland Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Randers FC en 27.55% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.63, mens FC Nordsjælland har en 52.91% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.89. Dette betyder at FC Nordsjælland er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.63 med en sandsynlighed på 27.55%.

Randers FC mod FC Nordsjælland – Statistikker og Analyse

Randers FC tabte holdets seneste kamp. Rasmus Bertelsen’s hold spillede mod FC København. Efter 90 minutter var resultatet 0-4. Statistikker mod FC København viser at Randers FC havde 39% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Randers FC i alt 5 skud, mens de tillod 13 skud imod sig. Imens sikrede FC Nordsjælland sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Brøndby IF var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 3-1. I deres kamp mod Brøndby IF havde FC Nordsjælland følgende boldbesiddelse : 54%. Ser man på skud på mål, havde FC Nordsjælland de følgende statistikker: 15 skud i angreb og 5 skud tilladt mod eget mål.

Randers FC vs FC Nordsjælland Form

Efter 3 kampe i Superligaen , har værterne fejret 0 sejre , efter at have scoret i to af disse kampe . FC Nordsjælland har alle sejre , mens de har scoret i alle kampene. Ser man på hjemme- og udeform, har Randers FC vundet ét point i deres seneste fem kampe på Cepheus Park Randers. Gæsterne har nu vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Randers FC vs FC Nordsjælland Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Randers FC og FC Nordsjælland , har Randers FC opnået én sejr , mens FC Nordsjælland har en historik der tæller 6 sejre . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 3.0 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Randers FC i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp , og FC Nordsjælland havde et gennemsnit på 1.9 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til FC Nordsjælland med 1-3. Kampen blev spillet mandag d. 22/05/2023, 19:00 på Right To Dream Park.

Randers FC – FC Nordsjælland Odds på Over/Under

Gennem de seneste 3 Superligaen kampe, som Randers FC har spillet, er der blevet scoret 4.0 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som FC Nordsjælland har spillet, blevet scoret 4.3 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Rasmus Bertelsen’s hold formået at score et gennemsnit på 1.33 mål og indkasseret 2.67 i hver af deres tidligere kampe , mens Johannes Hoff Thorup’s trup har formået at notere 3.33 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp.

Randers FC – FC Nordsjælland Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i to tredjedele af Randers FC’s seneste 3 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret . FC Nordsjælland’s hold har haft det samme udfald i alle Randers FCs seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 5/08/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.55, kan vi se at der er 64.52% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.29, kan vi se at der er 43.67% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Randers FC – FC Nordsjælland live stream?


Kampen Randers FC mod FC Nordsjælland kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Randers FC og FC Nordsjælland har størst chance for at vinde?


I denne kamp er FC Nordsjælland favoritter med odds 1.89 for at vinde.

Hvordan er Randers FC’s form i Superligaen op til kampen?


Randers FC har 0 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 3 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer FC Nordsjælland i Superligaen?


FC Nordsjælland seneste 3 kampe er endt med 3 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.