18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – Hvidovre Live Stream

Last Updated on

Randers FC og Hvidovre mødes søndag d. 30/07/2023, i runde 2 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 16:00 på Cepheus Park Randers .

Hvor kan man se Randers FC – Hvidovre Live Stream?

Forud for kampen, ligger Randers FC lige nu på en 6. plads i Superligaen tabellen efter en uafgjort mod OB 2-2 i seneste kamp , mens Hvidovre ligger på 10. pladsen efter et nederlag mod FC Midtjylland på 0-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Randers FC vs Hvidovre, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Randers FC mod Hvidovre direkte via live stream.
  • Stadion: Cepheus Park Randers
  • Dato: 30/07/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Randers FC – Hvidovre live stream på ViaPlay

Randers FC – Hvidovre Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Randers FC givet 59.17% chance for at vinde kampen med et odds på 1.69, mod Hvidovre, som kun har 22.42% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 4.46. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.78 eller 26.46%.

Randers FC mod Hvidovre – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Randers FC 1 point fra en uafgjort. OB var modstanderne for Rasmus Bertelsen’s hold. Kampen endte med et resultat på 2-2. Statistikker mod OB viser at Randers FC havde 46% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Randers FC de følgende statistikker: 11 skud i angreb og 19 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Hvidovre deres seneste kamp. Per Frandsen’s hold var oppe mod FC Midtjylland. Efter 90 minutter, var resultatet 0-1. I deres kamp mod FC Midtjylland havde Hvidovre følgende boldbesiddelse : 46%. Ser man på skud på mål, havde Hvidovre de følgende statistikker: 4 skud i angreb og 19 skud tilladt mod eget mål.

Randers FC vs Hvidovre Form

Efter deres første 1 kampe , har værterne 0 sejre , med scoring i én kamp . Hvidovre har en statistik på 0 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 0 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Randers FC nu nul point i deres seneste fem spillede kampe på Cepheus Park Randers. Når det gælder gæsterne, har de ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Randers FC vs Hvidovre Indbyrdes opgør

I deres seneste 7 opgør mod hinanden , har værterne været sejrsrige 5 gange , hvor Hvidovre har vundet én kamp , med én uafgjort i alt. Deres seneste 7 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 4.7 mål pr. kamp . Randers FC har snittet 3.4 mål i hver kamp , og Hvidovre har scoret 1.3 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Randers FC på 3-1. Kampen blev spillet søndag d. 11/05/2003, 15:00 på Pro Ventilation Arena.

Randers FC – Hvidovre Odds på Over/Under

Randers FC har formået at score i gennemsnit på 4.0 mål i hver af deres seneste 1 Superligaen kampe . På den anden side, har Hvidovre ikke formået at score nogen mål i deres Superligaen kampe.

Randers FC – Hvidovre Odds på Begge Hold Scorer

Randers FC har oplevet at alle deres seneste 1 Superligaen opgør er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens der ikke var sådan nogle kampe blandt Hvidovre’s opgør. Den seneste gang Hvidovre ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 21/07/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.64 er der en sandsynlighed på 60.98% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.11, er der en sandsynlighed på 47.39% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Randers FC – Hvidovre live stream?


Kampen Randers FC mod Hvidovre kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Randers FC og Hvidovre har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Randers FC favoritter med odds 1.69 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?


Randers FC seneste kamp er endt med 0 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjorte.