18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – OB Live Stream

Last Updated on

I runde 26 af Superligaen skal vi se Randers FC byde OB velkommen på deres hjemmebane, Cepheus Park Randers, fredag d. 19/04/2024, kl. 18:00.

Hvor kan man se Randers FC – OB Live Stream?

Randers FC indtager lige nu 1. pladsen i Superligaen tabellen efter en 2-1 sejr over Vejle Boldklub i deres seneste kamp , mens OB ligger på 3. pladsen efter et nederlag mod Viborg på 1-3 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Randers FC vs OB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Randers FC mod OB direkte via live stream.
  • Stadion: Cepheus Park Randers
  • Dato: 19/04/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Randers FC – OB live stream på ViaPlay

Randers FC – OB Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Randers FC givet 54.35% chance for at vinde kampen med et odds på 1.84, mod OB, som kun har 25.19% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.97. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.52 eller 28.41%.

Randers FC mod OB – Statistikker og Analyse

Randers FC vandt deres seneste opgør. Vejle Boldklub var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1. Mod Vejle Boldklub, havde Randers FC en boldbesiddelse på 48%. Kigger man på skud på mål, havde Randers FC i seneste kamp 12 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Rasmus Bertelsen’ hold 4 skud imod sig. Imens tabte OB deres seneste kamp. I den kamp, mødte Søren Krogh’s hold Viborg. Kampen endte med en stilling på 1-3. Statistikker mod Viborg viser at OB havde 40% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde OB i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 17 skud imod sig.

Randers FC vs OB Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har Randers FC formået at sikre 5 sejre , med mål scoret i 6 kampe . På samme tid har OB vundet 3 gange , mens de har scoret i 6 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Randers FC i deres seneste fem kampe på Cepheus Park Randers vundet 7 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 11 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Randers FC vs OB Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Randers FC opnået to sejre , hvorimod OB har opnået 3 sejre , med 5 uafgjorte i alt. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.1 mål , hvor Randers FC i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp , og OB har snittet 1.1 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-1 til OB. Kampen blev spillet søndag d. 26/11/2023, 16:00 på Cepheus Park Randers.

Randers FC – OB Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i Randers FCs Superligaen opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 1.9 mål i OB’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Rasmus Bertelsen’s hold formået at score et gennemsnit på 1.60 mål og indkasseret 1.10 i hver af deres tidligere kampe , og Søren Krogh’s hold har formået at score et gennemsnit på 0.70 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe.

Randers FC – OB Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for Randers FC, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene , mens det samme er gældende for 40% af OB’s kampe. Randers FCs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland på 0-1 d. 11/03/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. OBs seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Lyngby d. 5/04/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.70 er der en sandsynlighed på 58.82% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.04, er der en sandsynlighed på 49.02% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Randers FC – OB live stream?


Kampen Randers FC mod OB kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Randers FC og OB har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Randers FC favoritter med odds 1.84 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?


Randers FC seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer OB i Superligaen?


OB seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.