18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – OB Live Stream

Last Updated on

Randers FC og OB mødes søndag d. 26/11/2023 kl. 16:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Cepheus Park Randers.

Hvor kan man se Randers FC – OB Live Stream?

Randers FC spillede uafgjort 1-1 mod Silkeborg IF i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 9 i Superligaen tabellen før deres næste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – OB indkasserede et nederlag mod Hvidovre på 0-2, og de ligger inden denne uges kamp nr. 10. Læs vores optakt til kampen mellem Randers FC vs OB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Randers FC mod OB direkte via live stream.
  • Stadion: Cepheus Park Randers
  • Dato: 26/11/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Randers FC – OB live stream på ViaPlay

Randers FC – OB Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.04 fortæller os, at Randers FC har 49.02% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er OBs chance for at vinde 30.21%, med et gennemsnitligt odds på 3.31. Dette viser at Randers FC ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.48, er der 28.74% chance for at kampen ender uafgjort.

Randers FC mod OB – Statistikker og Analyse

Randers FC’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Rasmus Bertelsen’s hold spillede mod Silkeborg IF. Efter 90 minutter var resultatet 1-1. I deres kamp mod Silkeborg IF, havde Randers FC den følgende boldbesiddelse: 43%. I deres seneste kamp, havde Randers FC 9 skud i angreb og 12 skud tilladt imod sig. Imens fik OB nul point da de tabte deres seneste kamp. Søren Krogh’s hold spillede mod Hvidovre. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-2. Statistikker mod Hvidovre viser at OB havde 59% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde OB i alt 16 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 11 skud imod sig.

Randers FC vs OB Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har værterne fejret 3 sejre , med scoring i alle kampe . OB har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i 7 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Randers FC i deres seneste fem kampe på Cepheus Park Randers vundet 8 point. Deres modstander, OB, har vundet 8 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Randers FC vs OB Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har værterne været sejrsrige to gange , hvor OB har vundet 3 kampe , og der er 5 kampe, som er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.1 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . Randers FC har i gennemsnit scoret 1.0 mål pr. kamp , mens OB i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 2-2. Kampen blev spillet søndag d. 23/07/2023, 15:00 på Nature Energy Park.

Randers FC – OB Odds på Over/Under

Randers FC har i gennemsnit scoret 3.0 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som OB har spillet, blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Rasmus Bertelsen’s hold formået at score et gennemsnit på 1.40 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Søren Kroghs hold har scoret 1.20 mål og indkasseret 1.60 pr. kamp.

Randers FC – OB Odds på Begge Hold Scorer

80% af Randers FC’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for OB er det samme gældende for 60% af deres kampe. Den sidste gang Randers FC missede en chance for at score i en kamp var d. 20/08/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Lyngby. OBs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Hvidovre d. 12/11/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller, at der er en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.14 siger at der er en sandsynlighed på 46.73% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Randers FC – OB live stream?


Kampen Randers FC mod OB kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Randers FC og OB har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Randers FC favoritter med odds 2.04 for at vinde.

Hvordan er Randers FC’s form i Superligaen op til kampen?


Randers FC har 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer OB i Superligaen?


OB seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.