18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – Vejle Boldklub Live Stream

Last Updated on

Runde 17 i Superligaen byder på Randers FC mod Vejle Boldklub, som mødes på fredag. Kampen spilles d. 1/12/2023 kl. 19:00 på Randers FCs hjemmebane: Cepheus Park Randers.

Hvor kan man se Randers FC – Vejle Boldklub Live Stream?

Forud for kampen, ligger Randers FC lige nu på en 10. plads i Superligaen tabellen efter et nederlag mod OB med resultatet 0-1 i sidste kamp , hvorimod Vejle Boldklub spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Hvidovre med 1-1 og nu er placeret som nr. 11. Læs vores optakt til kampen mellem Randers FC vs Vejle Boldklub, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Randers FC mod Vejle Boldklub direkte via live stream.
  • Stadion: Cepheus Park Randers
  • Dato: 1/12/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Randers FC – Vejle Boldklub live stream på ViaPlay

Randers FC – Vejle Boldklub Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.05 fortæller os, at Randers FC har 48.78% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Vejle Boldklubs chance for at vinde 29.33%, med et gennemsnitligt odds på 3.41. Dette viser at Randers FC ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.38, er der 29.59% chance for at kampen ender uafgjort.

Randers FC mod Vejle Boldklub – Statistikker og Analyse

Randers FC tabte deres seneste kamp. Rasmus Bertelsen’s hold mødte OB. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-1. Mod OB, havde Randers FC 57% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Randers FC de følgende statistikker: 11 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål. Imens fik Vejle Boldklub ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. Ivan Prelec’s hold spillede mod Hvidovre. Det endelige resultat for den kamp var 1-1. Mod Hvidovre, havde Vejle Boldklub en boldbesiddelse på 39%. I forhold til skud på mål, havde Vejle Boldklub i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig.

Randers FC vs Vejle Boldklub Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har værterne fejret to sejre , mens de har scoret i 9 af dem . Vejle Boldklub har 3 sejre , med mål scoret i 8 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Randers FC nu vundet 5 point i deres seneste fem spillede kampe på Cepheus Park Randers. Deres modstander, Vejle Boldklub, har vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Randers FC vs Vejle Boldklub Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Randers FC formået at vinde 8 gange , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 3.4 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Randers FC i gennemsnit har scoret 2.4 mål pr. kamp , og Vejle Boldklub har snittet 1.0 pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt Randers FC kampen med 2-1. Kampen blev spillet søndag d. 17/09/2023, 13:00 på Vejle Stadion.

Randers FC – Vejle Boldklub Odds på Over/Under

Randers FC har i gennemsnit scoret 3.0 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som Vejle Boldklub har spillet, blevet scoret 2.1 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Rasmus Bertelsen’s hold scoret et gennemsnit på 1.30 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.70 mål i hver kamp , mens Ivan Prelec’s trup har formået at notere 1.10 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp.

Randers FC – Vejle Boldklub Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for Randers FC, formåede begge hold at score i 80% af kampene , mens Vejle Boldklub har set det samme ske i 70% af deres kampe. Randers FCs seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB d. 26/11/2023. Den seneste gang Vejle Boldklub missede chancen for at score i en kamp var d. 5/11/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland. Det gennemsnitlige odds på 1.71 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på fredag er 58.48%.Et gennemsnitligt odds på 2.02 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den fredag er 49.50%.

FAQ

Hvor kan man se Randers FC – Vejle Boldklub live stream?


Kampen Randers FC mod Vejle Boldklub kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Randers FC og Vejle Boldklub?


Randers FC er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.05.

Hvordan er Randers FC’s form i Superligaen op til kampen?


Randers FC har 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.