18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – Viborg Live Stream

Last Updated on

Randers FC og Viborg mødes fredag d. 25/08/2023, i runde 6 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 18:30 på Cepheus Park Randers .

Hvor kan man se Randers FC – Viborg Live Stream?

Efter et nederlag til Lyngby på 0-1 i deres seneste kamp, ligger Randers FC lige nu på 11. pladsen i Superligaen , hvorimod Viborg lige nu ligger på en 6. plads efter deres nederlag mod Vejle Boldklub på 2-1 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Randers FC vs Viborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Randers FC mod Viborg direkte via live stream.
  • Stadion: Cepheus Park Randers
  • Dato: 25/08/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Randers FC – Viborg live stream på ViaPlay

Randers FC – Viborg Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.85 fortæller os, at Randers FC har 35.09% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Viborgs chance for at vinde 43.86%, med et gennemsnitligt odds på 2.28. Dette viser at Viborg ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.46, er der 28.90% chance for at kampen ender uafgjort.

Randers FC mod Viborg – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Randers FC et nederlag og fik ingen point. Rasmus Bertelsen’s hold mødte Lyngby. Efter 90 minutter var resultatet 0-1. Da de mødte Lyngby, havde Randers FC 45% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Randers FC i alt 6 skud, mens de tillod 7 skud imod sig. Imens vandt Viborg deres sidste kamp. Jacob Friis’s hold spillede mod Vejle Boldklub. Efter 90 minutter, var resultatet 2-1. I deres kamp mod Vejle Boldklub havde Viborg følgende boldbesiddelse : 53%. Ser man på skud på mål, havde Viborg de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål.

Randers FC vs Viborg Form

Efter deres første 5 kampe , har værterne fejret 0 sejre , med mål scoret i to kampe . På samme tid har Viborg vundet to gange , mens de har scoret i 4 af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har Randers FC nu vundet ét point i deres seneste fem spillede kampe på Cepheus Park Randers. Imens har Viborg samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Randers FC vs Viborg Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Randers FC en historik på 5 sejre , hvorimod Viborg har opnået 4 sejre , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.8 mål . Randers FC har snittet 1.3 mål i hver kamp , og Viborg havde et gennemsnit på 1.5 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Randers FC kampen med 0-2. Kampen blev spillet mandag d. 15/05/2023, 19:00 på Cepheus Park Randers.

Randers FC – Viborg Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 5 kampe, har der været et gennemsnit på 3.6 mål i Randers FCs Superligaen opgør . Imens er der i de kampe, som Viborg har spillet, blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Rasmus Bertelsen’s hold scoret et gennemsnit på 0.80 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.80 mål i hver kamp , mens Jacob Friis’s trup har formået at notere 1.40 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.60 mål pr. kamp.

Randers FC – Viborg Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 5 Superligaen kampe for Randers FC, formåede begge hold at score i 40% af kampene 80%. Den sidste gang Randers FC missede en chance for at score i en kamp var d. 20/08/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Lyngby. Viborgs seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hvidovre d. 14/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.60 fortæller, at der er en sandsynlighed på 62.50% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 2.20 siger at der er en sandsynlighed på 45.45% for at begge hold formår at score fredag.

FAQ

Hvor kan man se Randers FC – Viborg live stream?


Kampen Randers FC mod Viborg kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Randers FC og Viborg har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Viborg favoritter med odds 2.28 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?


Randers FC seneste 5 kampe er endt med 0 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.