18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – Viborg Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Randers FC møder Viborg i runde 29 af Superligaen mandag d. 15/05/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Cepheus Park Randers.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Randers FC – Viborg Live Stream?

Forud for kampen, ligger Randers FC lige nu på en 5. plads i Superligaen tabellen efter et nederlag mod Brøndby IF med resultatet 1-3 i sidste kamp , hvorimod Viborg har indtaget 4. pladsen efter et nederlag til AGF på 0-3. Læs vores optakt til kampen mellem Randers FC vs Viborg se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Cepheus Park Randers
  • Dato: 15/05/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Randers FC – Viborg live stream på ViaPlay

Randers FC – Viborg Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Randers FC givet 34.13% chance for at vinde kampen med et odds på 2.93, mod Viborg, som kun har 43.29% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.31.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.37 eller 29.67%.

Randers FC vs Viborg Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Randers FC et nederlag og fik ingen point. Brøndby IF var modstanderne for Rasmus Bertelsen’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 1-3. Mod Brøndby IF, havde Randers FC 69% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Randers FC de følgende statistikker: 15 skud i angreb og 16 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Viborg deres sidste kamp. I den kamp, mødte Jacob Friis’s hold AGF. Kampen endte med en stilling på 0-3. Da de mødte AGF, havde Viborg 40% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Viborg i alt 7 skud, mens de tillod 18 skud imod sig.

Randers FC vs Viborg Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har værterne 4 sejre , mens de har scoret i alle disse kampe . Viborg har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 8 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Randers FC nu vundet 7 point i deres seneste fem spillede kampe på Cepheus Park Randers. Deres modstander, Viborg, har vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Randers FC vs Viborg Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har værterne været sejrsrige 5 gange , mens Viborg har formået at vinde 4 gange . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Randers FC har i gennemsnit scoret 1.3 mål pr. kamp , og Viborg havde et gennemsnit på 1.4 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Randers FC kampen med 1-3. Kampen blev spillet søndag d. 30/04/2023, 14:00 på Energi Viborg Arena.

Randers FC – Viborg Odds på Over/Under

Randers FC har i gennemsnit scoret 2.6 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som Viborg har spillet, blevet scoret 2.7 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Rasmus Bertelsen’s hold et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.20 indkasserede mål pr. kamp . Rasmus Bertelsen’s hold har i gennemsnit scoret 1.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.20 mål pr. kamp.

Randers FC – Viborg Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af Randers FC’s seneste 10 Superligaen kampe , og Viborg har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Randers FCs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB på 0-0 d. 19/02/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Viborgs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 7/05/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.63 er der en sandsynlighed på 61.35% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.14, er der en sandsynlighed på 46.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Randers FC – Viborg live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Randers FC og Viborg har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Viborg favoritter med odds 2.31 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?
Randers FC seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » Randers FC – Viborg Live Stream