18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Schweiz – Tyskland live stream

Last Updated on

,

Schweiz og Tyskland mødes søndag d. 23/06/2024 kl. 21:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Deutsche Bank Park.

Hvor kan man se Schweiz – Tyskland Live Stream?

Efter en sejr over Ungarn på 3-1, ligger Schweiz lige nu på en 2. plads i EM tabellen. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Tyskland sikrede sig en sejr over Skotland med 5-1, hvilket placerer dem på en 1. plads.Læs vores optakt til kampen mellem Schweiz vs Tyskland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Schweiz mod Tyskland direkte via live stream.

  • Stadion: Deutsche Bank Park
  • Dato: 23/06/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Schweiz – Tyskland live stream på ViaPlay

SE EM-KAMPENE DIREKTE

▶︎

Live

Sådan gør du:

  1. Gå til bet365
  2. Opret en konto
  3. Se alle kampe live
Live stream EM 2024

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Schweiz – Tyskland Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Tyskland er favoritter i dette kommende opgør. Schweiz er blevet givet et gennemsnitligt odds på 4.77, så der er 20.96% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Tysklands gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.67, hvilket betyder, at der er 59.88% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.99, eller 25.06%.

Schweiz mod Tyskland – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Schweiz sejren og vandt tre point.Murat Yakin’s hold mødte Ungarn.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 3-1.I deres kamp mod Ungarn, havde Schweiz den følgende boldbesiddelse: 54%.Kigger man på skud på mål, havde Schweiz i seneste kamp 15 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Murat Yakin’ hold 6 skud imod sig.Imens vandt Tyskland deres seneste kamp.Julian Nagelsmann’s hold var oppe mod Skotland.Ved slutfløjtet viste måltavlen 5-1.Statistikker mod Skotland viser at Tyskland havde 68% af boldbesiddelsen.Hvis vi ser på skud på mål, havde Tyskland 19 skud i angreb, men tillod ingen imod sig.

Schweiz vs Tyskland Form

Efter at have spillet 1 kampe i EM, har Schweiz vundet i bare én , med scoring i én kamp . Tyskland har én sejr , med mål scoret i én kamp.Ser man på hjemme- og udeform, har Schweiz ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på Deutsche Bank Park.Når det gælder gæsterne, har de ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Schweiz vs Tyskland Indbyrdes opgør

Før søndagens kamp, hvor der har været 2 møder mellem Schweiz og Tysklander deres eneste kamp endt med en uafgjort, hvor Tyskland endnu ikke har vundet , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 2 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 4.0 mål pr. kamp , hvor Schweiz i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp , mens Tyskland i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 3-3.Kampen blev spillet tirsdag d. 13/10/2020, 20:45 på Koeln Stadion.

Schweiz – Tyskland Odds på Over/Under

Gennem de seneste 1 EM kampe, som Schweiz har spillet, er der blevet scoret 4.0 mål i gennemsnit, hvorimod Tyskland har et gennemsnit på 6.0 mål i deres kampe. I disse kampe, har Murat Yakin’s hold et gennemsnit på 3.00 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp , og Julian Nagelsmann’s hold har formået at score et gennemsnit på 5.00 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

Schweiz – Tyskland Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i alle af kampe spillet af Schweiz og Tyskland.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.79, kan vi se at der er 55.87% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.94, kan vi se at der er 51.55% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Schweiz – Tyskland live stream?

Kampen Schweiz mod Tyskland kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Schweiz og Tyskland har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Tyskland favoritter med odds 1.67 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Schweiz i EM?

Schweiz seneste kamp er endt med 1 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er Tyskland’s form i EM op til kampen?

Tyskland har 1 sejr, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste kamp.


Læs også om: