18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sheffield U. – Aston Villa Live Stream

Last Updated on

I runde 23 af Premier League skal vi se Sheffield U. byde Aston Villa velkommen på deres hjemmebane, Bramall Lane, lørdag d. 3/02/2024, kl. 18:30.

Hvor kan man se Sheffield U. – Aston Villa Live Stream?

Deres seneste kamp mod Crystal Palace endte i skuffelse, da Sheffield U. tabte med 2-3 og befinder sig lige nu på 20. pladsen i Premier League . Aston Villa tabte deres seneste kamp mod Newcastle med 1-3, og de ligger lige nu nr. 4 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Sheffield U. vs Aston Villa, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sheffield U. mod Aston Villa direkte via live stream.
  • Stadion: Bramall Lane
  • Dato: 3/02/2024
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Sheffield U. – Aston Villa live stream på ViaPlay

Sheffield U. – Aston Villa Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Aston Villa er favoritter i dette kommende opgør. Sheffield U. er blevet givet et gennemsnitligt odds på 5.16, så der er 19.38% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Aston Villas gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.59, hvilket betyder, at der er 62.89% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.23, eller 23.64%.

Sheffield U. mod Aston Villa – Statistikker og Analyse

Sheffield U. tabte deres seneste kamp. Crystal Palace var modstanderne for Chris Wilder’s hold. Kampen endte med et resultat på 2-3. Statistikker mod Crystal Palace viser at Sheffield U. havde 47% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Sheffield U. i seneste kamp 9 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Chris Wilder’ hold 13 skud imod sig. Imens tabte Aston Villa deres sidste kamp. I den kamp, mødte Unai Emery’s hold Newcastle. Det endelige resultat for den kamp var 1-3. I deres kamp mod Newcastle havde Aston Villa følgende boldbesiddelse : 60%. I deres seneste kamp, blev 12 skud sendt afsted i angrebet, mens 14 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Sheffield U. vs Aston Villa Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , og har scoret i 6 kampe . Aston Villa har fejret 5 sejre , med mål scoret i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på Bramall Lane, har Sheffield U. nu vundet i alt 4 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Sheffield U. vs Aston Villa Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Sheffield U. en historik på 3 sejre , hvor Aston Villa har vundet 3 kampe . Der har også været 4 uafgjorte. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.5 mål . Sheffield U. har i gennemsnit scoret 1.3 mål pr. kamp , og Aston Villa havde et gennemsnit på 1.2 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 1-1. Kampen blev spillet fredag d. 22/12/2023, 21:00 på Villa Park.

Sheffield U. – Aston Villa Odds på Over/Under

Sheffield U. har i gennemsnit scoret 3.2 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Aston Villa’s opgør. Ser man på disse opgør, har Chris Wilder’s hold scoret et gennemsnit på 0.90 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.30 mål i hver kamp , og Unai Emerys trup har et gennemsnit på 1.50 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp.

Sheffield U. – Aston Villa Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Sheffield U.’s seneste 10 Premier League kampe , mens det samme er gældende for 70% af Aston Villa’s kampe. Sheffield U.s nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City på 0-2 d. 30/12/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Aston Villas uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton på 0-0 d. 14/01/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.64 fortæller, at der er en sandsynlighed på 60.98% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.14 siger at der er en sandsynlighed på 46.73% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Sheffield U. – Aston Villa live stream?


Kampen Sheffield U. mod Aston Villa kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Sheffield U. og Aston Villa har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Aston Villa favoritter med odds 1.59 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Sheffield U. i Premier League?


Sheffield U. seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 7 nederlag, og 2 uafgjorte.