18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sheffield U. – Bournemouth Live Stream

Last Updated on

Sheffield U. møder Bournemouth i runde 13 af Premier League lørdag d. 25/11/2023, kl. 16:00 på deres hjemmebane Bramall Lane.

Hvor kan man se Sheffield U. – Bournemouth Live Stream?

Forud for kampen, ligger Sheffield U. lige nu på en 18. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod Brighton 1-1 i seneste kamp , hvorimod Bournemouth lige nu ligger på en 16. plads efter deres nederlag mod Newcastle på 2-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Sheffield U. vs Bournemouth, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sheffield U. mod Bournemouth direkte via live stream.
  • Stadion: Bramall Lane
  • Dato: 25/11/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Sheffield U. – Bournemouth live stream på ViaPlay

Sheffield U. – Bournemouth Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Sheffield U. en 31.45% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.18, mens Bournemouth har en 45.66% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.19. Dette betyder at Bournemouth er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.48 med en sandsynlighed på 28.74%.

Sheffield U. mod Bournemouth – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Sheffield U. 1 point fra en uafgjort. Brighton var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. I deres kamp mod Brighton, havde Sheffield U. den følgende boldbesiddelse: 38%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Sheffield U. de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Bournemouth deres seneste kamp. Andoni Iraola’s hold spillede mod Newcastle. Efter 90 minutter, var resultatet 2-0. Mod Newcastle, havde Bournemouth en boldbesiddelse på 48%. Ser man på skud på mål, havde Bournemouth de følgende statistikker: 20 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål.

Sheffield U. vs Bournemouth Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne én sejr , mens de har scoret i 7 af dem . Bournemouth har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 6 kampe. I deres seneste fem kampe på Bramall Lane, har Sheffield U. nu vundet i alt 4 point. Deres modstander, Bournemouth, har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Sheffield U. vs Bournemouth Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 8 gange indtil videre, og i disse møder , har Sheffield U. formået at vinde 5 gange , mens Bournemouth har en historik der tæller én sejr . Der har også været 2 uafgjorte. Disse to hold har scoret 2.8 mål i gennemsnit i deres seneste 8 indbyrdes kampe . 1.8 mål pr. kamp er gået til Sheffield U. , og Bournemouth har scoret 1.0 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 0-0. Kampen blev spillet lørdag d. 9/04/2022, 12:45 på Bramall Lane.

Sheffield U. – Bournemouth Odds på Over/Under

I Sheffield U.’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.7 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.2 mål i Bournemouth’s opgør. I disse kampe, har Paul Heckingbottom’s hold scoret et gennemsnit på 0.90 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.80 mål i hver kamp , og Andoni Iraola’s hold har formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 2.30 i hver af deres tidligere kampe.

Sheffield U. – Bournemouth Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Sheffield U., formåede begge hold at score i 70% af kampene , mens Bournemouth har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. Et nederlag på 0-5 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 28/10/2023 var den seneste kamp, som Sheffield U. endte uden at score et mål. Bournemouths seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 7/10/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.65, kan vi se at der er 60.61% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.14, kan vi se at der er 46.73% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Sheffield U. – Bournemouth live stream?


Kampen Sheffield U. mod Bournemouth kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sheffield U. og Bournemouth?


Bournemouth er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.19.

Før kampen, hvordan præsterer Sheffield U. i Premier League?


Sheffield U. seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 7 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Bournemouth i Premier League?


Bournemouth seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.