18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sheffield U. – Everton Live Stream

Last Updated on

Sheffield U. og Everton mødes lørdag d. 2/09/2023 kl. 13:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Bramall Lane.

Hvor kan man se Sheffield U. – Everton Live Stream?

Forud for kampen, ligger Sheffield U. lige nu på en 17. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Manchester City med resultatet 1-2 i sidste kamp , hvorimod Everton har indtaget 20. pladsen efter et nederlag til Wolverhampton på 0-1. Læs vores optakt til kampen mellem Sheffield U. vs Everton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sheffield U. mod Everton direkte via live stream.
  • Stadion: Bramall Lane
  • Dato: 2/09/2023
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se Sheffield U. – Everton live stream på ViaPlay

Sheffield U. – Everton Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Sheffield U. givet 32.47% chance for at vinde kampen med et odds på 3.08, mod Everton, som kun har 41.67% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.40. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.19 eller 31.35%.

Sheffield U. mod Everton – Statistikker og Analyse

Sheffield U.s seneste så dem indkassere et nederlag. Paul Heckingbottom’s hold stod overfor Manchester City i den kamp. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. Da de mødte Manchester City, havde Sheffield U. 19% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Sheffield U. i seneste kamp 6 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Paul Heckingbottom’ hold 30 skud imod sig. Imens fik Everton nul point da de tabte deres seneste kamp. Sean Dyche’s hold var oppe mod Wolverhampton. Det endelige resultat for den kamp var 0-1. Mod Wolverhampton, havde Everton en boldbesiddelse på 45%. I Everton’s seneste kamp, skød de på mål 15 gange, mens Sean Dyche hold tillod 11 skud imod sig.

Sheffield U. vs Everton Form

Efter 3 kampe i Premier League , har Sheffield U. vundet i 0 , mens de har scoret i to af dem . Everton har en statistik på 0 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 0 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Sheffield U. ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på Bramall Lane. I mellemtiden har Everton ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Sheffield U. vs Everton Indbyrdes opgør

Sheffield U. og Everton har i alt spillet 6 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har Sheffield U. opnået to sejre , hvor Everton har vundet 3 kampe , med én uafgjort i alt. Deres seneste 6 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 1.5 mål pr. kamp . Sheffield U. har i gennemsnit scoret 0.7 mål pr. kamp , mens Everton i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt Sheffield U. kampen med 1-0. Kampen blev spillet søndag d. 16/05/2021, 20:00 på Goodison Park.

Sheffield U. – Everton Odds på Over/Under

Sheffield U. har formået at score i gennemsnit på 2.3 mål i hver af deres seneste 3 Premier League kampe , men i Everton’s Premier League kampe har holdet ikke været i stand til at score et mål. Ser man på disse opgør, har Paul Heckingbottom’s hold et gennemsnit på 0.67 scorede mål og 1.67 indkasserede mål pr. kamp , og Sean Dyche’s hold har formået at score et gennemsnit på 0.00 mål og indkasseret 2.00 i hver af deres tidligere kampe.

Sheffield U. – Everton Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i to tredjedele af Sheffield U.’s seneste 3 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens der ikke var sådan nogle kampe blandt Everton’s opgør. Sheffield U.s nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Crystal Palace på 0-1 d. 12/08/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Everton ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Wolverhampton d. 26/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.89 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 52.91%.Et gennemsnitligt odds på 1.83 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 54.64%.

FAQ

Hvor kan man se Sheffield U. – Everton live stream?


Kampen Sheffield U. mod Everton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sheffield U. og Everton?


Everton er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.40.

Hvordan er Sheffield U.’s form i Premier League op til kampen?


Sheffield U. har 0 sejre, 3 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 3 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Everton i Premier League?


Everton seneste 3 kampe er endt med 0 sejre, 3 nederlag, og 0 uafgjorte.