18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sheffield U. – Fulham Live Stream

Last Updated on

Runde 30 i Premier League byder på Sheffield U. mod Fulham, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 30/03/2024 kl. 16:00 på Sheffield U.s hjemmebane: Bramall Lane.

Hvor kan man se Sheffield U. – Fulham Live Stream?

Sheffield U. fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 2-2 mod Bournemouth, og de ligger lige nu nr. 20 . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Fulham sikrede sig en sejr over Tottenham med 3-0, hvilket placerer dem på en 12. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Sheffield U. vs Fulham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sheffield U. mod Fulham direkte via live stream.
  • Stadion: Bramall Lane
  • Dato: 30/03/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Sheffield U. – Fulham live stream på ViaPlay

Sheffield U. – Fulham Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Sheffield U. en 22.08% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.53, mens Fulham har en 58.48% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.71. Dette betyder at Fulham er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.96 med en sandsynlighed på 25.25%.

Sheffield U. mod Fulham – Statistikker og Analyse

Sheffield U. spillede uafgjort i deres seneste opgør. Bournemouth var modstanderne for Chris Wilder’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 2-2. I deres kamp mod Bournemouth, havde Sheffield U. den følgende boldbesiddelse: 33%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Sheffield U. de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 32 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Fulham deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Marco Silva’s hold overfor Tottenham. Kampen endte med en stilling på 3-0. Statistikker mod Tottenham viser at Fulham havde 43% af boldbesiddelsen. I Fulham’s seneste kamp, skød de på mål 16 gange, mens Marco Silva hold tillod 14 skud imod sig.

Sheffield U. vs Fulham Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har værterne én sejr , med scoring i 5 kampe . Fulham har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 8 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Sheffield U. nu vundet ét point i deres seneste fem spillede kampe på Bramall Lane. Imens har Fulham samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Sheffield U. vs Fulham Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Sheffield U. og Fulham , har Sheffield U. vundet 3 kampe , og gæsterne har været sejrsrige 6 gange , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 3.1 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Sheffield U. har i gennemsnit scoret 1.3 mål pr. kamp , og Fulham havde et gennemsnit på 1.8 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-3 til Fulham. Kampen blev spillet lørdag d. 7/10/2023, 15:00 på Craven Cottage.

Sheffield U. – Fulham Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Sheffield U. har spillet, er der blevet scoret 4.1 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i Fulham’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Chris Wilder’s hold formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 3.00 i hver af deres tidligere kampe , og Marco Silva’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

Sheffield U. – Fulham Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Sheffield U.’s seneste 10 Premier League kampe , og Fulham har haft det i 60% af denne sæsons opgør. Sheffield U.s nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal på 0-6 d. 4/03/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Fulham ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 30/01/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.64 fortæller, at der er en sandsynlighed på 60.98% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.14 siger at der er en sandsynlighed på 46.73% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Sheffield U. – Fulham live stream?


Kampen Sheffield U. mod Fulham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sheffield U. og Fulham?


Fulham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.71.

Hvordan er Sheffield U.’s form i Premier League op til kampen?


Sheffield U. har 1 sejr, 7 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.