18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sheffield U. – Luton Live Stream

Last Updated on

Runde 19 i Premier League byder på Sheffield U. mod Luton, som mødes på tirsdag. Kampen spilles d. 26/12/2023 kl. 16:00 på Sheffield U.s hjemmebane: Bramall Lane.

Hvor kan man se Sheffield U. – Luton Live Stream?

Forud for kampen, ligger Sheffield U. lige nu på en 19. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod Aston Villa 1-1 i seneste kamp . På den anden side, Luton tabte mod Manchester City med 1-2, så de ligger lige nu på 18. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Sheffield U. vs Luton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sheffield U. mod Luton direkte via live stream.
  • Stadion: Bramall Lane
  • Dato: 26/12/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Sheffield U. – Luton live stream på ViaPlay

Sheffield U. – Luton Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Sheffield U. givet 44.25% chance for at vinde kampen med et odds på 2.26, mod Luton, som kun har 31.95% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.13. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.38 eller 29.59%.

Sheffield U. mod Luton – Statistikker og Analyse

Sheffield U.’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Aston Villa var modstanderne for Chris Wilder’s hold. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-1. I deres kamp mod Aston Villa, havde Sheffield U. den følgende boldbesiddelse: 22%. Kigger man på skud på mål, havde Sheffield U. i seneste kamp 4 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Chris Wilder’ hold 12 skud imod sig. Imens tabte Luton deres sidste kamp. I deres seneste møde, stod Rob Edwards’s hold overfor Manchester City. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. Mod Manchester City, havde Luton en boldbesiddelse på 32%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Luton i alt 4 skud, mens de tillod 18 skud imod sig.

Sheffield U. vs Luton Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne to sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe . På samme tid har Luton vundet én gang , mens de har scoret i 8 af dem. I deres seneste fem spillede kampe på Bramall Lane, har værterne Sheffield U. nu vundet i alt 6 point. Imens har Luton samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Sheffield U. vs Luton Indbyrdes opgør

I deres seneste 6 opgør mod hinanden , har Sheffield U. vundet to kampe , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde , og der er 3 kampe, som er endt uafgjort. I hver af disse 6 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 1.8 mål , hvor Sheffield U. i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , og Luton har scoret 0.5 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Luton med 0-1. Kampen blev spillet lørdag d. 11/03/2023, 16:00 på Bramall Lane.

Sheffield U. – Luton Odds på Over/Under

I Sheffield U.’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.2 mål i Luton’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Chris Wilder’s hold formået at score et gennemsnit på 0.70 mål og indkasseret 2.20 i hver af deres tidligere kampe . Chris Wilder’s hold har i gennemsnit scoret 1.20 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.00 mål pr. kamp.

Sheffield U. – Luton Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Sheffield U.’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede 80%. Sheffield U.s seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Chelsea d. 16/12/2023. Lutons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United på 0-1 d. 11/11/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.74, kan vi se at der er 57.47% chance for at begge hold scorer i deres kamp på tirsdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.99, kan vi se at der er 50.25% chance for at begge hold scorer i deres kamp den tirsdag.

FAQ

Hvor kan man se Sheffield U. – Luton live stream?


Kampen Sheffield U. mod Luton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sheffield U. og Luton?


Sheffield U. er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.26.

Hvordan er Sheffield U.’s form i Premier League op til kampen?


Sheffield U. har 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Luton i Premier League?


Luton seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 7 nederlag, og 2 uafgjorte.