18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sheffield U. – Manchester City Live Stream

Last Updated on

Sheffield U. og Manchester City mødes søndag d. 27/08/2023 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Bramall Lane.

Hvor kan man se Sheffield U. – Manchester City Live Stream?

Sheffield U. tabte deres seneste kamp med 1-2 mod Nottingham F., og de ligger nu nr. 16i ligaen , mens Manchester City rangerer som nr. 2 efter en sejr mod Newcastle på 1-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Sheffield U. vs Manchester City, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sheffield U. mod Manchester City direkte via live stream.
  • Stadion: Bramall Lane
  • Dato: 27/08/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Sheffield U. – Manchester City live stream på ViaPlay

Sheffield U. – Manchester City Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Manchester City er favoritter i dette kommende opgør. Sheffield U. er blevet givet et gennemsnitligt odds på 16.14, så der er 6.20% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Manchester Citys gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.17, hvilket betyder, at der er 85.47% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 7.22, eller 13.85%.

Sheffield U. mod Manchester City – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Sheffield U. et nederlag og fik ingen point. Paul Heckingbottom’s hold stod overfor Nottingham F. i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-2. I deres kamp mod Nottingham F., havde Sheffield U. den følgende boldbesiddelse: 50%. Kigger man på skud på mål, havde Sheffield U. i seneste kamp 7 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Paul Heckingbottom’ hold 16 skud imod sig. Imens vandt Manchester City deres seneste kamp. Juan Manuel Lillo’s hold spillede mod Newcastle. Efter 90 minutter, var resultatet 1-0. Da de mødte Newcastle, havde Manchester City 60% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Manchester City de følgende statistikker: 14 skud i angreb og 7 skud tilladt mod eget mål.

Sheffield U. vs Manchester City Form

Efter 2 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 0 sejre i deres navn , efter at have scoret i bare én af disse kampe . Manchester City har fejret to sejre , mens de har scoret i to af dem. I deres seneste fem kampe på Bramall Lane, har Sheffield U. ikke vundet nogen point. Imens har Manchester City samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Sheffield U. vs Manchester City Indbyrdes opgør

Sheffield U. og Manchester City har i alt spillet 9 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har Sheffield U. vundet én kamp , hvor Manchester City har vundet 6 kampe , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 1.2 mål blevet scoret i hver af disse 9 indbyrdes opgør . Sheffield U. har i gennemsnit scoret 0.2 mål pr. kamp , mens Manchester City i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-3 til Manchester City. Kampen blev spillet lørdag d. 22/04/2023, 17:45 på Wembley.

Sheffield U. – Manchester City Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 2 kampe, har der været et gennemsnit på 2.0 mål i Sheffield U.s Premier League opgør . Imens er der i de kampe, som Manchester City har spillet, blevet scoret 2.0 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Paul Heckingbottom’s trup formået at score 0.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp , mens Juan Manuel Lillo’s trup har formået at notere 2.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.00 mål pr. kamp.

Sheffield U. – Manchester City Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Sheffield U.’s seneste 2 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens Manchester City ikke har set det samme ske i nogen af deres kampe. Den seneste gang Sheffield U. ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Crystal Palace d. 12/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 2.38 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 42.02%.Et gennemsnitligt odds på 1.53 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 65.36%.

FAQ

Hvor kan man se Sheffield U. – Manchester City live stream?


Kampen Sheffield U. mod Manchester City kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Sheffield U. og Manchester City har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Manchester City favoritter med odds 1.17 for at vinde.

Hvordan er Sheffield U.’s form i Premier League op til kampen?


Sheffield U. har 0 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 2 kampe.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?


Manchester City har 2 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 2 kampe.