18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sheffield U. – Nottingham F. Live Stream

Last Updated on

I runde 36 af Premier League skal vi se Sheffield U. byde Nottingham F. velkommen på deres hjemmebane, Bramall Lane, lørdag d. 4/05/2024, kl. 15:00.

Hvor kan man se Sheffield U. – Nottingham F. Live Stream?

Efter et nederlag til Newcastle på 1-5 i deres seneste kamp, ligger Sheffield U. lige nu på 20. pladsen i Premier League . På den anden side, Nottingham F. tabte mod Manchester City med 0-2, så de ligger lige nu på 17. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Sheffield U. vs Nottingham F., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sheffield U. mod Nottingham F. direkte via live stream.
  • Stadion: Bramall Lane
  • Dato: 4/05/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Sheffield U. – Nottingham F. live stream på ViaPlay

Sheffield U. – Nottingham F. Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Sheffield U. en 20.92% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.78, mens Nottingham F. har en 60.98% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.64. Dette betyder at Nottingham F. er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.18 med en sandsynlighed på 23.92%.

Sheffield U. mod Nottingham F. – Statistikker og Analyse

Sheffield U. tabte deres seneste kamp. Chris Wilder’s hold mødte Newcastle. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-5. Da de mødte Newcastle, havde Sheffield U. 41% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Sheffield U. de følgende statistikker: 14 skud i angreb og 20 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Nottingham F. deres seneste kamp. Manchester City var deres seneste modstander. Kampen endte med en stilling på 0-2. Mod Manchester City, havde Nottingham F. en boldbesiddelse på 33%. I deres seneste kamp, blev 14 skud sendt afsted i angrebet, mens 11 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Sheffield U. vs Nottingham F. Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Sheffield U. formået at sikre 0 sejre , mens de har scoret i 7 af dem . På samme tid har Nottingham F. vundet én gang , og har scoret i 6 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Bramall Lane, har værterne Sheffield U. nu vundet i alt 2 point. Gæsterne har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Sheffield U. vs Nottingham F. Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har værterne været sejrsrige to gange , hvorimod Nottingham F. har opnået 4 sejre . Der har været 4 kampe, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 1.9 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 0.9 mål pr. kamp er gået til Sheffield U. , mens Nottingham F. i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Sheffield U. kampen med 1-2. Kampen blev spillet fredag d. 18/08/2023, 19:45 på City Ground, Nottingham.

Sheffield U. – Nottingham F. Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Sheffield U. har spillet, er der blevet scoret 4.4 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Nottingham F.’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Chris Wilder’s trup scoret 1.20 mål og indkasseret 3.20 pr. kamp , mens Nuno Espirito Santo’s trup har formået at notere 1.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.80 mål pr. kamp.

Sheffield U. – Nottingham F. Odds på Begge Hold Scorer

Sheffield U. har haft 70% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål 60%. Den seneste gang Sheffield U. ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford d. 13/04/2024. Nottingham F.s nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City på 0-2 d. 28/04/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.59 er der en sandsynlighed på 62.89% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.23, er der en sandsynlighed på 44.84% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Sheffield U. – Nottingham F. live stream?


Kampen Sheffield U. mod Nottingham F. kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sheffield U. og Nottingham F.?


Nottingham F. er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.64.

Før kampen, hvordan præsterer Sheffield U. i Premier League?


Sheffield U. seneste 10 kampe er endt med 0 sejre, 7 nederlag, og 3 uafgjorte.