18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sheffield U. – West Ham Live Stream

Last Updated on

Runde 21 i Premier League byder på Sheffield U. mod West Ham, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 21/01/2024 kl. 15:00 på Sheffield U.s hjemmebane: Bramall Lane.

Hvor kan man se Sheffield U. – West Ham Live Stream?

Sheffield U. tabte deres seneste kamp med 0-2 mod Manchester City, og de ligger nu nr. 20i ligaen . På den anden side, West Ham spillede uafgjort 0-0 mod Brighton i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 6. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Sheffield U. vs West Ham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sheffield U. mod West Ham direkte via live stream.
  • Stadion: Bramall Lane
  • Dato: 21/01/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Sheffield U. – West Ham live stream på ViaPlay

Sheffield U. – West Ham Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Sheffield U. en 29.59% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.38, mens West Ham har en 46.30% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.16. Dette betyder at West Ham er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.36 med en sandsynlighed på 29.76%.

Sheffield U. mod West Ham – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Sheffield U. et nederlag og fik ingen point. Chris Wilder’s hold spillede mod Manchester City. Kampen endte med et resultat på 0-2. Statistikker mod Manchester City viser at Sheffield U. havde 18% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Sheffield U. i seneste kamp 4 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Chris Wilder’ hold 18 skud imod sig. Imens spillede West Ham uafgjort i deres seneste kamp. I den kamp, mødte David Moyes’s hold Brighton. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-0. Mod Brighton, havde West Ham en boldbesiddelse på 32%. Ser man på skud på mål, havde West Ham de følgende statistikker: 6 skud i angreb og 22 skud tilladt mod eget mål.

Sheffield U. vs West Ham Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har værterne to sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe . West Ham har 6 sejre , med mål scoret i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Sheffield U. vundet 6 point i deres seneste fem kampe på Bramall Lane. Imens har West Ham samlet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Sheffield U. vs West Ham Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Sheffield U. formået at vinde 3 gange , og gæsterne har været sejrsrige 5 gange , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.4 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Sheffield U. i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp , mens West Ham i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til West Ham på 0-2. Kampen blev spillet lørdag d. 30/09/2023, 15:00 på London Stadium.

Sheffield U. – West Ham Odds på Over/Under

Sheffield U. har formået at score i gennemsnit på 2.8 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i West Ham’s opgør. I disse kampe, har Chris Wilder’s hold formået at score et gennemsnit på 0.80 mål og indkasseret 2.00 i hver af deres tidligere kampe . Chris Wilder’s hold har i gennemsnit scoret 1.70 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.30 mål pr. kamp.

Sheffield U. – West Ham Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af kampe både for værterne, Sheffield U., og gæsterne, West Ham. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 30/12/2023 var den seneste kamp, som Sheffield U. endte uden at score et mål. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton d. 2/01/2024 var den seneste kamp, som West Ham endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.78 fortæller, at der er en sandsynlighed på 56.18% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.94 siger at der er en sandsynlighed på 51.55% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Sheffield U. – West Ham live stream?


Kampen Sheffield U. mod West Ham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sheffield U. og West Ham?


West Ham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.16.

Før kampen, hvordan præsterer Sheffield U. i Premier League?


Sheffield U. seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.