18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg IF – AGF Live Stream

Last Updated on

Runde 23 i Superligaen byder på Silkeborg IF mod AGF, som mødes på mandag. Kampen spilles d. 1/04/2024 kl. 17:00 på Silkeborg IFs hjemmebane: JYSK Park.

Hvor kan man se Silkeborg IF – AGF Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Brøndby IF på 1-4 i sidste runde, ligger Silkeborg IF lige nu nr. 6 i Superligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – AGF sikrede sig en sejr over Hvidovre med 1-0, hvilket placerer dem på en 5. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Silkeborg IF vs AGF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Silkeborg IF mod AGF direkte via live stream.
  • Stadion: JYSK Park
  • Dato: 1/04/2024
  • Kick off: kl. 17:00
  • TV Kanal: Se Silkeborg IF – AGF live stream på ViaPlay

Silkeborg IF – AGF Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Silkeborg IF givet 33.33% chance for at vinde kampen med et odds på 3.00, mod AGF, som kun har 43.29% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.31. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.18 eller 31.45%.

Silkeborg IF mod AGF – Statistikker og Analyse

Silkeborg IFs seneste så dem indkassere et nederlag. Kent Nielsen’s hold spillede mod Brøndby IF. Kampen endte med et resultat på 1-4. Da de mødte Brøndby IF, havde Silkeborg IF 40% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Silkeborg IF i alt 7 skud, mens de tillod 11 skud imod sig. Imens vandt AGF deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Uwe Rösler’s hold overfor Hvidovre. Kampen endte med en stilling på 1-0. Statistikker mod Hvidovre viser at AGF havde 57% af boldbesiddelsen. I AGF’s seneste kamp, skød de på mål 12 gange, mens Uwe Rösler hold tillod 12 skud imod sig.

Silkeborg IF vs AGF Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på 0 sejre i deres navn , med mål scoret i 5 kampe . AGF har fejret 5 sejre , og har scoret i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Silkeborg IF vundet 2 point i deres seneste fem kampe på JYSK Park. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Silkeborg IF vs AGF Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Silkeborg IF formået at vinde 3 gange , og gæsterne har været sejrsrige 4 gange , med 3 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 3.2 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Silkeborg IF i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp , og AGF har scoret 1.8 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-1 til AGF. Kampen blev spillet søndag d. 10/03/2024, 14:00 på JYSK Park.

Silkeborg IF – AGF Odds på Over/Under

Silkeborg IF har formået at score i gennemsnit på 2.7 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe , hvorimod AGF har et gennemsnit på 1.9 mål i deres kampe. Når det gælder disse opgør, har Kent Nielsen’s trup formået at score 0.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.20 mål pr. kamp , hvorimod Uwe Röslers hold har scoret 1.20 mål og indkasseret 0.70 pr. kamp.

Silkeborg IF – AGF Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i halvdelen af 10 kampe, som Silkeborg IF og AGF har spillet indtil nu. Silkeborg IFs seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 10/03/2024. Den seneste gang AGF missede chancen for at score i en kamp var d. 19/02/2024, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vejle Boldklub. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.88, kan vi se at der er 53.19% chance for at begge hold scorer i deres kamp på mandag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.81, kan vi se at der er 55.25% chance for at begge hold scorer i deres kamp den mandag.

FAQ

Hvor kan man se Silkeborg IF – AGF live stream?


Kampen Silkeborg IF mod AGF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Silkeborg IF og AGF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AGF favoritter med odds 2.31 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Silkeborg IF i Superligaen?


Silkeborg IF seneste 10 kampe er endt med 0 sejre, 8 nederlag, og 2 uafgjorte.