18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg IF – Brøndby IF Live Stream

Last Updated on

, ,

Silkeborg IF og Brøndby IF mødes mandag d. 20/05/2024, i runde 31 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 15:00 på JYSK Park .

Hvor kan man se Silkeborg IF – Brøndby IF Live Stream?

Silkeborg IF indtager lige nu 6. pladsen i Superligaen tabellen efter en 1-0 sejr over AGF i deres seneste kamp , mens Brøndby IF rangerer som nr. 2 efter en sejr mod FC Nordsjælland på 1-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Silkeborg IF vs Brøndby IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Silkeborg IF mod Brøndby IF direkte via live stream.
  • Stadion: JYSK Park
  • Dato: 20/05/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Silkeborg IF – Brøndby IF live stream på ViaPlay

Silkeborg IF – Brøndby IF Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Silkeborg IF en 21.88% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.57, mens Brøndby IF har en 60.98% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.64. Dette betyder at Brøndby IF er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.99 med en sandsynlighed på 25.06%.

Silkeborg IF mod Brøndby IF – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Silkeborg IF sejren og vandt tre point. AGF var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 1-0. Mod AGF, havde Silkeborg IF en boldbesiddelse på 44%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Silkeborg IF i alt 9 skud, mens de tillod 17 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Brøndby IF fra banen med en sejr. I den kamp, mødte Jesper Sørensen’s hold FC Nordsjælland. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-0. I deres kamp mod FC Nordsjælland, havde Brøndby IF 44% af bolden. Ser man på skud på mål, havde Brøndby IF de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 8 skud tilladt mod eget mål.

Silkeborg IF vs Brøndby IF Form

I deres seneste 10 Superligaen opgør , har Silkeborg IF vundet i to , med mål scoret i 6 kampe . Brøndby IF har 5 sejre , med mål scoret i alle kampe. I deres seneste fem kampe på JYSK Park, har Silkeborg IF nu vundet i alt 4 point. I mellemtiden har Brøndby IF vundet 8 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Silkeborg IF vs Brøndby IF Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Silkeborg IF formået at vinde to gange , mens Brøndby IF har formået at vinde 6 gange , med 2 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 2.5 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Silkeborg IF har i gennemsnit scoret 1.1 mål pr. kamp , mens Brøndby IF i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet mandag d. 8/04/2024, 18:00 på Broendby Stadion.

Silkeborg IF – Brøndby IF Odds på Over/Under

Silkeborg IF har formået at score i gennemsnit på 2.7 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som Brøndby IF har spillet, blevet scoret 3.2 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Kent Nielsen’s trup scoret 0.90 mål og indkasseret 1.80 pr. kamp , og Jesper Sørensen’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.80 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe.

Silkeborg IF – Brøndby IF Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for Silkeborg IF, formåede begge hold at score i 40% af kampene , og Brøndby IF har haft det i 90% af denne sæsons opgør. Silkeborg IFs seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 5/05/2024. Den seneste gang Brøndby IF ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 12/11/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.72 fortæller, at der er en sandsynlighed på 58.14% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 2.00 siger at der er en sandsynlighed på 50.00% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se Silkeborg IF – Brøndby IF live stream?


Kampen Silkeborg IF mod Brøndby IF kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Silkeborg IF og Brøndby IF har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Brøndby IF favoritter med odds 1.64 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Silkeborg IF i Superligaen?


Silkeborg IF seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Brøndby IF i Superligaen?


Brøndby IF seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte.