18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg IF – FC Midtjylland Live Stream

Last Updated on

Silkeborg IF og FC Midtjylland mødes mandag d. 27/11/2023 kl. 19:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på JYSK Park.

Hvor kan man se Silkeborg IF – FC Midtjylland Live Stream?

Silkeborg IF fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 1-1 mod Randers FC, og de ligger lige nu nr. 4 , mens FC Midtjylland rangerer som nr. 3 efter en sejr mod FC Nordsjælland på 2-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Silkeborg IF vs FC Midtjylland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Silkeborg IF mod FC Midtjylland direkte via live stream.
  • Stadion: JYSK Park
  • Dato: 27/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Silkeborg IF – FC Midtjylland live stream på ViaPlay

Silkeborg IF – FC Midtjylland Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Silkeborg IF givet 34.84% chance for at vinde kampen med et odds på 2.87, mod FC Midtjylland, som kun har 43.48% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.30. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.40 eller 29.41%.

Silkeborg IF mod FC Midtjylland – Statistikker og Analyse

Silkeborg IF’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Randers FC var modstanderne for Kent Nielsen’s hold. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-1. Mod Randers FC, havde Silkeborg IF 57% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Silkeborg IF de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål. Imens sikrede FC Midtjylland sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Thomas Thomasberg’s hold var oppe mod FC Nordsjælland. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0. Mod FC Nordsjælland, havde FC Midtjylland en boldbesiddelse på 43%. I FC Midtjylland’s seneste kamp, skød de på mål 9 gange, mens Thomas Thomasberg hold tillod 9 skud imod sig.

Silkeborg IF vs FC Midtjylland Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har Silkeborg IF vundet i 6 , efter at have scoret i 8 af disse kampe . På samme tid har FC Midtjylland vundet 6 gange , med scoring i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Silkeborg IF i deres seneste fem kampe på JYSK Park vundet 11 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 10 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Silkeborg IF vs FC Midtjylland Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Silkeborg IF en historik på én sejr , mens FC Midtjylland har en historik der tæller 7 sejre , med 2 uafgjorte i alt. Disse to hold har scoret 3.8 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 1.3 mål pr. kamp er gået til Silkeborg IF , og FC Midtjylland har snittet 2.5 pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Silkeborg IF kampen med 0-2. Kampen blev spillet søndag d. 30/07/2023, 13:00 på MCH Arena.

Silkeborg IF – FC Midtjylland Odds på Over/Under

Silkeborg IF har i gennemsnit scoret 2.4 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.1 mål i FC Midtjylland’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Kent Nielsen’s hold scoret et gennemsnit på 1.80 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.60 mål i hver kamp , mens Thomas Thomasberg’s trup har formået at notere 1.90 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp.

Silkeborg IF – FC Midtjylland Odds på Begge Hold Scorer

40% af Silkeborg IF’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens det samme er gældende for 70% af FC Midtjylland’s kampe. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB d. 29/10/2023 var den seneste kamp, som Silkeborg IF endte uden at score et mål. Den seneste gang FC Midtjylland missede chancen for at score i en kamp var d. 27/08/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland. Det gennemsnitlige odds på 1.64 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på mandag er 60.98%.Et gennemsnitligt odds på 2.11 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den mandag er 47.39%.

FAQ

Hvor kan man se Silkeborg IF – FC Midtjylland live stream?


Kampen Silkeborg IF mod FC Midtjylland kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland?


FC Midtjylland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.30.

Hvordan er Silkeborg IF’s form i Superligaen op til kampen?


Silkeborg IF har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer FC Midtjylland i Superligaen?


FC Midtjylland seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte.