18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg IF – FC Nordsjælland Live Stream

Last Updated on

Silkeborg IF og FC Nordsjælland mødes søndag d. 20/08/2023 kl. 14:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på JYSK Park.

Hvor kan man se Silkeborg IF – FC Nordsjælland Live Stream?

Forud for kampen, ligger Silkeborg IF lige nu på en 9. plads i Superligaen tabellen efter en uafgjort mod AGF 2-2 i seneste kamp , mens FC Nordsjælland rangerer som nr. 1 efter en sejr mod Randers FC på 5-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Silkeborg IF vs FC Nordsjælland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Silkeborg IF mod FC Nordsjælland direkte via live stream.
  • Stadion: JYSK Park
  • Dato: 20/08/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Silkeborg IF – FC Nordsjælland live stream på ViaPlay

Silkeborg IF – FC Nordsjælland Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Silkeborg IF givet 33.56% chance for at vinde kampen med et odds på 2.98, mod FC Nordsjælland, som kun har 46.51% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.15. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.60 eller 27.78%.

Silkeborg IF mod FC Nordsjælland – Statistikker og Analyse

Silkeborg IF spillede uafgjort i deres seneste kamp. Kent Nielsen’s hold mødte AGF. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-2. Da de mødte AGF, havde Silkeborg IF 36% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Silkeborg IF i seneste kamp 10 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Kent Nielsen’ hold 19 skud imod sig. I deres seneste kamp kom FC Nordsjælland fra banen med en sejr. Johannes Hoff Thorup’s hold var oppe mod Randers FC. Kampen endte med en stilling på 5-0. Statistikker mod Randers FC viser at FC Nordsjælland havde 63% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde FC Nordsjælland i alt 12 skud, mens de tillod 7 skud imod sig.

Silkeborg IF vs FC Nordsjælland Form

Efter at have spillet 4 kampe i Superligaen , har Silkeborg IF vundet i bare én , med mål scoret i 3 kampe . På samme tid har FC Nordsjælland har vundet alle deres kampe , og har scoret i alle kampe. I deres seneste fem spillede kampe på JYSK Park, har værterne Silkeborg IF nu vundet i alt 3 point. Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Silkeborg IF vs FC Nordsjælland Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Silkeborg IF vundet 3 kampe , hvor FC Nordsjælland har vundet 4 kampe , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 3.8 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Silkeborg IF i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp , mens FC Nordsjælland i gennemsnit har scoret 2.1 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-1 til Silkeborg IF. Kampen blev spillet søndag d. 5/03/2023, 15:00 på JYSK Park.

Silkeborg IF – FC Nordsjælland Odds på Over/Under

Silkeborg IF har i gennemsnit scoret 3.0 mål i hver af deres seneste 4 Superligaen kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 4.5 mål i FC Nordsjælland’s opgør. Ser man på disse opgør, har Kent Nielsen’s trup formået at score 1.25 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.75 mål pr. kamp . Kent Nielsen’s hold har i gennemsnit scoret 3.75 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 0.75 mål pr. kamp.

Silkeborg IF – FC Nordsjælland Odds på Begge Hold Scorer

Både Silkeborg IF og FC Nordsjælland har haft 75% af deres 4 Superligaen opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål. Den seneste gang Silkeborg IF ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 30/07/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.49 er der en sandsynlighed på 67.11% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.43, er der en sandsynlighed på 41.15% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Silkeborg IF – FC Nordsjælland live stream?


Kampen Silkeborg IF mod FC Nordsjælland kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland?


FC Nordsjælland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.15.

Hvordan er Silkeborg IF’s form i Superligaen op til kampen?


Silkeborg IF har 1 sejr, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 4 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer FC Nordsjælland i Superligaen?


FC Nordsjælland seneste 4 kampe er endt med 4 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.