18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg IF – Hvidovre Live Stream

Last Updated on

Silkeborg IF og Hvidovre mødes søndag d. 3/09/2023 kl. 14:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på JYSK Park.

Hvor kan man se Silkeborg IF – Hvidovre Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 5. plads efter en 3-1 sejr over FC København . Hvidovre tabte deres seneste kamp mod OB med 1-5, og de ligger lige nu nr. 11 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Silkeborg IF vs Hvidovre, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Silkeborg IF mod Hvidovre direkte via live stream.
  • Stadion: JYSK Park
  • Dato: 3/09/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Silkeborg IF – Hvidovre live stream på ViaPlay

Silkeborg IF – Hvidovre Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.43 fortæller os, at Silkeborg IF har 69.93% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Hvidovres chance for at vinde 15.65%, med et gennemsnitligt odds på 6.39. Dette viser at Silkeborg IF ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.51, er der 22.17% chance for at kampen ender uafgjort.

Silkeborg IF mod Hvidovre – Statistikker og Analyse

Silkeborg IF vandt deres seneste kamp. Kent Nielsen’s hold spillede mod FC København. Efter 90 minutter var resultatet 3-1. Mod FC København, havde Silkeborg IF en boldbesiddelse på 50%. Kigger man på skud på mål, havde Silkeborg IF i seneste kamp 9 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Kent Nielsen’ hold 15 skud imod sig. Imens tabte Hvidovre deres sidste kamp. OB var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 1-5. Statistikker mod OB viser at Hvidovre havde 57% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Hvidovre i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 13 skud imod sig.

Silkeborg IF vs Hvidovre Form

Efter at have spillet 6 kampe i Superligaen , har værterne 3 sejre , mens de har scoret i 5 af dem . Hvidovre har 0 sejre , med mål scoret i to kampe. I deres seneste fem spillede kampe på JYSK Park, har værterne Silkeborg IF nu vundet i alt 6 point. Gæsterne har nu vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Silkeborg IF vs Hvidovre Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Silkeborg IF en historik på 8 sejre , mens Hvidovre endnu ikke har formået at sikre en sejr , med 2 uafgjorte i alt. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 4.0 mål . Silkeborg IF har i gennemsnit scoret 2.8 mål pr. kamp , og Hvidovre har scoret 1.2 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Silkeborg IF med 5-1.

Silkeborg IF – Hvidovre Odds på Over/Under

Gennem de seneste 6 Superligaen kampe, som Silkeborg IF har spillet, er der blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.5 mål i Hvidovre’s kampe. Når det gælder disse opgør, har Kent Nielsen’s hold et gennemsnit på 1.67 scorede mål og 1.33 indkasserede mål pr. kamp , og Per Frandsens trup har et gennemsnit på 0.50 scorede mål og 2.00 indkasserede mål pr. kamp.

Silkeborg IF – Hvidovre Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i to tredjedele af Silkeborg IF’s seneste 6 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Hvidovre har set det samme ske i en tredjedel af deres kampe. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 30/07/2023 var den seneste kamp, som Silkeborg IF endte uden at score et mål. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København d. 18/08/2023 var den seneste kamp, som Hvidovre endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.78 er der 56.18% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 1.93, er der 51.81% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Silkeborg IF – Hvidovre live stream?


Kampen Silkeborg IF mod Hvidovre kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Silkeborg IF og Hvidovre?


Silkeborg IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.43.

Før kampen, hvordan præsterer Silkeborg IF i Superligaen?


Silkeborg IF seneste 6 kampe er endt med 3 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjorte.