18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg IF – Randers FC Live Stream

Last Updated on

Silkeborg IF møder Randers FC i runde 15 af Superligaen fredag d. 10/11/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane JYSK Park.

Hvor kan man se Silkeborg IF – Randers FC Live Stream?

Forud for kampen, ligger Silkeborg IF lige nu på en 4. plads i Superligaen tabellen efter et nederlag mod Viborg med resultatet 1-2 i sidste kamp , mens Randers FC ligger på 9. pladsen efter et nederlag mod FC København på 2-4 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Silkeborg IF vs Randers FC, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Silkeborg IF mod Randers FC direkte via live stream.
  • Stadion: JYSK Park
  • Dato: 10/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Silkeborg IF – Randers FC live stream på ViaPlay

Silkeborg IF – Randers FC Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Silkeborg IF givet 60.61% chance for at vinde kampen med et odds på 1.65, mod Randers FC, som kun har 21.74% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 4.60. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.92 eller 25.51%.

Silkeborg IF mod Randers FC – Statistikker og Analyse

Silkeborg IF tabte deres seneste opgør. Kent Nielsen’s hold mødte Viborg. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-2. Da de mødte Viborg, havde Silkeborg IF 61% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Silkeborg IF i seneste kamp 20 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Kent Nielsen’ hold 15 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Randers FC banen med et nederlag. Rasmus Bertelsen’s hold var oppe mod FC København. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-4. Mod FC København, havde Randers FC en boldbesiddelse på 57%. I Randers FC’s seneste kamp, skød de på mål 17 gange, mens Rasmus Bertelsen hold tillod 16 skud imod sig.

Silkeborg IF vs Randers FC Form

I deres seneste 10 Superligaen opgør , har Silkeborg IF vundet i 7 , mens de har scoret i 8 af dem . På samme tid har Randers FC vundet 3 gange , mens de har scoret i 9 af dem. I deres seneste fem kampe på JYSK Park, har Silkeborg IF nu vundet i alt 13 point. I mellemtiden har Randers FC vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Silkeborg IF vs Randers FC Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Silkeborg IF og Randers FC , har Silkeborg IF en historik på 5 sejre , og gæsterne har været sejrsrige 4 gange . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 3.2 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 1.6 mål pr. kamp er gået til Silkeborg IF , og Randers FC havde et gennemsnit på 1.6 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Randers FC på 0-1. Kampen blev spillet søndag d. 1/10/2023, 13:00 på Cepheus Park Randers.

Silkeborg IF – Randers FC Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.4 mål i Silkeborg IFs Superligaen opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.9 mål i Randers FC’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Kent Nielsen’s trup formået at score 1.90 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 0.50 mål pr. kamp , og Rasmus Bertelsens trup har et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp.

Silkeborg IF – Randers FC Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 30% af Silkeborg IF’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og for Randers FC er det samme gældende for 70% af deres kampe. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB d. 29/10/2023 var den seneste kamp, som Silkeborg IF endte uden at score et mål. Randers FCs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Lyngby på 0-1 d. 20/08/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.70 fortæller, at der er en sandsynlighed på 58.82% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på fredag. Det gennemsnitlige odds på 2.02 siger at der er en sandsynlighed på 49.50% for at begge hold formår at score fredag.

FAQ

Hvor kan man se Silkeborg IF – Randers FC live stream?


Kampen Silkeborg IF mod Randers FC kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Silkeborg IF og Randers FC?


Silkeborg IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.65.

Hvordan er Silkeborg IF’s form i Superligaen op til kampen?


Silkeborg IF har 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?


Randers FC seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.