18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Silkeborg IF – Vejle Boldklub Live Stream

Last Updated on

Silkeborg IF møder Vejle Boldklub i runde 3 af Superligaen fredag d. 4/08/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane JYSK Park.

Hvor kan man se Silkeborg IF – Vejle Boldklub Live Stream?

Efter et nederlag til FC Midtjylland på 0-2 i deres seneste kamp, ligger Silkeborg IF lige nu på 12. pladsen i Superligaen , hvorimod Vejle Boldklub har indtaget 11. pladsen efter et nederlag til FC København på 2-3. Læs vores optakt til kampen mellem Silkeborg IF vs Vejle Boldklub, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Silkeborg IF mod Vejle Boldklub direkte via live stream.
  • Stadion: JYSK Park
  • Dato: 4/08/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Silkeborg IF – Vejle Boldklub live stream på ViaPlay

Silkeborg IF – Vejle Boldklub Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Silkeborg IF en 59.17% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.69, mens Vejle Boldklub har en 21.69% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.61. Dette betyder at Silkeborg IF er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.68 med en sandsynlighed på 27.17%.

Silkeborg IF mod Vejle Boldklub – Statistikker og Analyse

Silkeborg IF tabte deres seneste kamp. FC Midtjylland var deres seneste modstander. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-2. Statistikker mod FC Midtjylland viser at Silkeborg IF havde 46% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Silkeborg IF i alt 8 skud, mens de tillod 18 skud imod sig. Imens tabte Vejle Boldklub deres seneste kamp. FC København var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-3. I deres kamp mod FC København havde Vejle Boldklub følgende boldbesiddelse : 36%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Vejle Boldklub i alt 10 skud, mens de tillod 11 skud imod sig.

Silkeborg IF vs Vejle Boldklub Form

Ud af 2 spillede kampe indtil videre i Superligaen , har hjemmeholdet en præstation på 0 sejre i deres navn , mens de har scoret i bare én af dem . Vejle Boldklub har 0 sejre , med scoring i én kamp. I deres seneste fem spillede kampe på JYSK Park, har værterne Silkeborg IF ikke formået at vinde nogen point. Imens har Vejle Boldklub ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.

Silkeborg IF vs Vejle Boldklub Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Silkeborg IF formået at vinde 5 gange , og gæsterne har været sejrsrige 3 gange . Der har også været 2 uafgjorte. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.5 mål , hvor Silkeborg IF i gennemsnit har scoret 2.1 mål pr. kamp , og Vejle Boldklub har scoret 1.4 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Silkeborg IF med 3-0. Kampen blev spillet søndag d. 20/02/2022, 15:00 på JYSK Park.

Silkeborg IF – Vejle Boldklub Odds på Over/Under

Silkeborg IF har formået at score i gennemsnit på 2.5 mål i hver af deres seneste 2 Superligaen kampe , hvorimod Vejle Boldklub har et gennemsnit på 3.0 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Kent Nielsen’s trup formået at score 0.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp , og Ivan Prelec’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.00 mål og indkasseret 2.00 i hver af deres tidligere kampe.

Silkeborg IF – Vejle Boldklub Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i halvdelen af kampe spillet af Silkeborg IF og Vejle Boldklub. Silkeborg IFs seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 30/07/2023. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 23/07/2023 var den seneste kamp, som Vejle Boldklub endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.77 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på fredag er 56.50%.Et gennemsnitligt odds på 1.93 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den fredag er 51.81%.

FAQ

Hvor kan man se Silkeborg IF – Vejle Boldklub live stream?


Kampen Silkeborg IF mod Vejle Boldklub kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Silkeborg IF og Vejle Boldklub har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Silkeborg IF favoritter med odds 1.69 for at vinde.

Hvordan er Silkeborg IF’s form i Superligaen op til kampen?


Silkeborg IF har 0 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 2 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Vejle Boldklub i Superligaen?


Vejle Boldklub seneste 2 kampe er endt med 0 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte.