Silkeborg – OB Live Stream

Silkeborg og OB mødes Sunday d. 7/5/2023, i runde 28 af Denmarks Superleague, med kampstart kl. 14:05 på JYSK Park .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg trinnene herunder:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.


Hvor kan man se Silkeborg – OB Live Stream?

Efter et nederlag til FC Midtjylland på 0-3 i deres seneste kamp, ligger Silkeborg lige nu på 3. pladsen i Superleague, hvorimod OB spillede uafgjort i deres seneste kamp mod AC Horsens med 2-2 og nu er placeret som nr. 2.Læs vores optakt til kampen mellem Silkeborg vs OB se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: JYSK Park
  • Dato: 7/5/2023
  • Kick off: kl. 14:05
  • TV Kanal: Se Silkeborg – OB live stream på ViaPlay

Silkeborg – OB Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Silkeborg givet 48.08% chance for at vinde kampen med et odds på 2.08, mod OB, som kun har 32.47% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.08.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.63 eller 27.55%.

Silkeborg vs OB Statistikker og Analyse

Silkeborg tabte deres seneste kamp.Kent Nielsen’s hold spillede mod FC Midtjylland.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-3.Statistikker mod FC Midtjylland viser at Silkeborg havde 53% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Silkeborg i alt 7 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 11 skud imod sig.Imens fik OB ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort.I deres seneste møde, stod Andreas Alm’s hold overfor AC Horsens.Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2.Da de mødte AC Horsens, havde OB 58% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde OB i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 18 skud imod sig.

Silkeborg vs OB Form

I de seneste 10 kampe i Denmarks Superleague, har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , efter at have scoret i 7 af disse kampe . OB har 3 sejre , og har scoret i 7 kampe.I deres seneste fem kampe på JYSK Park, har Silkeborg nu vundet i alt 5 point.I mellemtiden har OB vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Silkeborg vs OB Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Silkeborg og OB, har Silkeborg vundet 3 kampe , hvor OB har vundet 3 kampe , med 4 uafgjorte i alt. Disse to hold har scoret 2.9 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Silkeborg i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp , mens OB i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp.I den seneste kamp tog OB hjem med en sejr på 0-2.Kampen blev spillet Sunday d. 16/4/2023, 14:04 på Nature Energy Park.

Silkeborg – OB Odds på Over/Under

Silkeborg har formået at score i gennemsnit på 3.1 mål i hver af deres seneste 10 Superleague kampe, mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.6 mål i OB’s kampe. Når det gælder disse opgør, har Kent Nielsen’s trup scoret 1.10 mål og indkasseret 2.00 pr. kamp , hvorimod Andreas Alms hold har scoret 1.40 mål og indkasseret 2.20 pr. kamp.

Silkeborg – OB Odds på Begge Hold Scorer

Silkeborg har haft 70% af deres seneste 10 Superleague opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens det samme er gældende for 60% af OB’s kampe.Den seneste gang Silkeborg ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland d. 1/5/2023.Den seneste gang OB missede chancen for at score i en kamp var d. 19/3/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF.Med et gennemsnitligt odds på 1.52 er der en sandsynlighed på 65.79% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.35, er der en sandsynlighed på 42.55% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Silkeborg – OB live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Silkeborg og OB?
Silkeborg er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.08.

Før kampen, hvordan præsterer Silkeborg i Superleague?
Silkeborg seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 5 nederlag, og 4 uafgjorte.

Hvordan er OB’s form i Superleague op til kampen?
OB har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Superligaen

Live Stream Fodbold » Silkeborg – OB Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening